Ikrekkel (akár egy vagy kétpetéjű), testvérekkel kapcsolatban milyen téma érdekelne titeket amiről szívesen olvasnátok?
Mennyi időt érdemes velük külön tölteni, mikortól?
Közös vagy különszoba?
Óvodába/iskolába együtt vagy külön?
De nem tudom, hogy milyen témára gondolsz :) Engem most ezek foglalkoztatnak, főleg az első aktuális. 1 évesek. Általában együtt vagyunk velük, még csak olyan történt, hogy az apja elvitte az egyiket magával vásárolni :)
De érdekelne, hogy mikortól érdemes külön programokat is szervezni, hogy ne mindig csak együtt legyenek. Illetve csak egy gyerekre is legyen idő/odafigyelés.
Az alvás, altatás téma érdekelne.
Mi most azt gyakoroljuk, hogy mindenki aludjon a saját ágyában. Jelenleg a mieink (2 éves egypetéjű fiúk) együtt ill. velem alszanak el, aztán bepaterolom őket az ágyaikba (már nem rácsos, hanem rendes gyerekágy), éjjel felkelnek, engem akarnak, stb.... szóval még mindig úgymond egymás fenekében vagyunk.
Magyarul arról olvasnék, hogyan válik egy iker önállóvá, és nemcsak anyutól, hanem a testvérétől is függetlenebbé, mikor egész életében, már magzati korától másodmagával volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!