Mi a véleményetek erről? (anyós téma)
most akkor téged az zavar, hogy a másikat dicséri?
neked még nincs gyereked, azt nem dicsérheti
szerintem ez egy kissé mondvacsinált probléma
Én meg azt látom, hogy beleképzelsz ebbe a dologba valamit, ami nincs is. Csináltál egy problémát, csak nem ez a valódi gond. Azt olvastam ki belőle, hogy anyós nem úgy szeret, ahogy te szeretnéd, a pároddal meg nem tudod megbeszélni a problémáid:
Szereted (?) a párod, aki nem akar tőled gyereket, nem arra vágyik, amire te és az anyjával szemben sem úgy viselkedik, ahogy te szeretnéd, ráadásul nem is oszthatod meg vele, amire gondoslz, mert "hagyjad már" békén, és felmerült benned a költözés gondolata. Ne haragudj, de Csernus jut eszembe, ahogy azt kérdezi:
"Ön mióta is boldogtalan?" "És mit tesz azért, hogy ez ne így legyen?"
Na,látod! Neked ebből eleged van! Akkor legyen benned annyi bátorság, hogy hagyod a francba az egészet, őszintén megmondod, hogy nem vagy boldog és továbblépsz! 4 éve tart a kapcsolatotok. Sok, de annyira nem, mint amennyit épp úton vagy még elpocsékolni. Beszélj a pároddal és ha nem juttok dűlőre, akkor ez ennyi.
Nekem az a véleményem,hogy téged irritál a párod anyja,és a
a pároddal sem vagy teljesen kibékülve,mert nem pozitívan áll a gyermek témához.....
Sajnos ez van,27 éves,valószínű hogy ez nem szerepel a "dolgok,amiket szeretnék" listáján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!