Mi a véleményetek erről? (anyós téma)
Igaza van a párodnak. Kicsit több mint 1 éve laktok együtt ANYÓSÉKNÁL. Hova a akarod szülni a gyereket? ANYÓSÉKHOZ, a párod régi gyerekszobájába?
Mielőtt összeköltöztetek már ezt a témát meg kellet volna beszélnetek. Különben is, ahoz hogy egy pasiból férfi váljon, előbb el kell szakadnia anyuci mellől. Összeköltöznie a barátnővel és kettőjüknek kialakítani a csaádi szokásaikat. Addig csak elhidegülés lesz ha jön a baba miatt.
Szerintem te most csak kedvet kaptál sógornődtől a gyerekre, hogy anyósod téged is szeressen. Én a helyedben örülnék, hogy "le se x@rnak", mert akkor téged nem kritizál, azt csinálsz amit akarsz. Tudod mennyi attrocitás ér egy friss anyukát a tapasztalt anyóstól?
Nőlj már fel!
23L
"Arra is gondoltam h hazaköltözök egy kis időre,mert már nem bírom."
Kicsit túlreagálod,engem folyamatosan megalázott,és piszkált az anyósom,persze a párom megvédett....tényleg örülj neki hogy békén hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!