Anyós-após téma. Hogy vagytok vele?
Te még csak a fia barátnője vagy, nem a menyasszonya, nem a felesége. Ne várd el, hogy ugyanúgy viselkedjen veled, mint a barátod sógornőivel.
Amúgy ilyesmin szerintem felesleges kiakadni, lehet elfelejtette, közbejött még valami vagy mit tudom én. Apósom sem köszönt senkit nőnapkor, mégsincs belőle gond, mert nem csinálunk belőle gondot :)
Első vagyok.
Szerinted innen a varázsgömbből meg tudjuk mondani mi baja lehet apósodnak? Elolvastam, de nem látom azt a hűdenagy problémát, amit csináltál a dologból. Annyi minden lehet. Lehet feledékeny, lehet hogy téged nem bír valami miatt, lehet útközben közbejött valami, lehet h nem tart még annyira családtagnak...
Egyszerűbb lenne TŐLE megkédezned és nem itt problémázni.
Idővel rá fogsz jönni, amire én:
Sok időt töltöttem el azzal, hogy a rokonokon járt az eszem, ki mit miért csinált. Ezt az időt hasznosabban is el lehet tölteni, csak időpazarlás az egész.
Én mind a mai napig utálom az anyósom, nem is találkozom vele. Kétszínű, kicsinyes,tanulatlan, bosszúálló és rendkívül önző ember.
Az apóst alig láttam, mert elváltak.
Ha csendesebb típus vagy biztosan akarsz továbbra is alkalmazkodni hozzájuk, és majd foglalkozol a lelkükkel is, nekem egy idő után elment a türelmem.
Így jobb, 50-60 éves embereken úgysem lehet változtatni semmit. Én meg nem fogok úgy ugrálni, ahogyan az anyós fütyül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!