Anyós-após téma. Hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
2éves kapcsolatban vagyok,párommal együtt élek!Én az a csendes,visszahúzódó vagyok akinek az idegenekkel szemben sok idő kell mire megnyílok elöttük,normálisan tudok beszélni velük.Anyósommal most tartok ott h kezdek megnyílni,normálisan tudok beszélni vele.Apósommal nem is találkozom annyit és nem is beszélhettem vna annyit.Nőnapkor fel sem keresett majd csak nőnapra 3 napra küldött nekem a párommal egy szál szegfűt!!!!Most pedig túl vagyunk a locsolkodáson és párom mondta h amikor indult el a sógornőmtől oda akkor ment az apja,tehát nemsokára ide is jön.Hát ide nem ért el,pedig 2utca lett vna sógornőmtől!!!2 sógornőm van,mindegyikkel közvetlen mindegyikhez elment,de hozzánk nem tudott!Szarul esik nagyon.Lehet h nem olyan viszonyban vagyunk,mert ahogy írtam nem beszéltünk vmi sokat a 2év alatt,de csak a fia mennyasszonya vagyok,nem?Én lennék a hibás?2010. ápr. 6. 09:27
21/22 anonim válasza:
Szerintem attól függetlenül, hogy kedvel-e az apósod, vagy nem, majd
ha Te is a menye leszel, majd csak akkor fog elfogadni Tèged teljes jogù csalàdtagnak. Lehet, hogy nektek fiataloknak az "együttèlősdi" ugyanaz, de az èn korosztâlyomnak nem. Jól írták már többen is előttem, azèrt nem kezelnek Tèged csalàdtagkènt, mert mèg nem vagy az. Majd, ha meglesz az esküvő ès azutàn is màskènt viselkedik veled az apósod, mint a többi menyèvel, akkor hàboroghatsz joggal, addig viszont hùzódj vissza ès vàrd ki szèp csendben az esküvőt.
22/22 anonim válasza:
már írtam, én veled értek egyet, bántó ez a viselkedés...DE lehet h ő sokkal gátlásosabb, nem tud hova tenni, attól fél, h mit szólnál és inkább elkerül, nem akar zavarni, attól h valaki idősebb nem feltétlenül kezeli jobban ezeket a helyzeteket, lehet próbálkoznod kéne nyitni felé/feléjük, mert ők ezt várják szerintem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!