2éves kapcsolatban vagyok,párommal együtt élek!Én az a csendes,visszahúzódó vagyok akinek az idegenekkel szemben sok idő kell mire megnyílok elöttük,normálisan tudok beszélni velük.Anyósommal most tartok ott h kezdek megnyílni,normálisan tudok beszélni vele.Apósommal nem is találkozom annyit és nem is beszélhettem vna annyit.Nőnapkor fel sem keresett majd csak nőnapra 3 napra küldött nekem a párommal egy szál szegfűt!!!!Most pedig túl vagyunk a locsolkodáson és párom mondta h amikor indult el a sógornőmtől oda akkor ment az apja,tehát nemsokára ide is jön.Hát ide nem ért el,pedig 2utca lett vna sógornőmtől!!!2 sógornőm van,mindegyikkel közvetlen mindegyikhez elment,de hozzánk nem tudott!Szarul esik nagyon.Lehet h nem olyan viszonyban vagyunk,mert ahogy írtam nem beszéltünk vmi sokat a 2év alatt,de csak a fia mennyasszonya vagyok,nem?Én lennék a hibás?
Képzeld el az én apósom a vidéki rokonokhoz, ismerős hölgyekhez elment locsolkodni, én 5 percre lakok tőlük, hozzánk nem jött, pedig az unoka is lány.
Én nem foglalkozom ilyenekkel.Szerintem neked sem kellene.
2010. ápr. 6. 09:52
12/22 anonim válasza:
hát velem is az volt a bajuk, h nekem meg mi a bajom?....egyébként semmi, de én se vagyok az a nekiugrom összepuszilom fajta, idő kell h valakivel úgy tudjak beszélni, de nálam ez őszinte, nem vagyok bunkó, csak egyszerűen nem tartom hitelesnek azt az embert, aki az első alkalommal már úgy kezeli az apóst-anyóst, mintha a pajti lenne.....szerintem nyugodtan megkérdezheted a férjedet, h ez miért lehet.....jó lenne ha kicsit kampányolna az érdekedben, mert ő így szeret és a szüleinek is így kell megfelelned
2010. ápr. 6. 09:53
13/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Az itt be-beírt válaszaidból nekem úgy tűnik, hogy TE nem is nagyon akarsz ebbe a családba bekerülni és mintha várnád az alkalmat mibe lehet belekötni... bocs, de én ezt olvasom a sorok között.
2010. ápr. 6. 09:57
14/22 anonim válasza:
Istenem ezek a válaszok. De gondolom ha veletek történne ilyen az már egetrengető bunkóság lenne a másik részéről. Pl karácsonykor mindenki kap tőle ajándékot csak te nem, tudod, hogy mindenkit felszokott köszönteni de téged nem.Vagy ha a gyereked elfelejtené a szülinapod az is normális lenne? A kérdezőnek ez ugyanolyan rosszul esik. Szerintem egy normális ember igazán elvárhatja, hogy törődjenek vele, és ne csak leszarják. És miért ne akarna abba a családba tartozni?? Jézusom... Pont hogy abba akar tartozni,mert különben nem foglalkozna az egésszel, úgy lenne vele, hogy mit számít, úgysem érdekli az a család. Általában azzal szoktunk törődni amit szeretünk...
2010. ápr. 6. 10:05
15/22 anonim válasza:
Persze hogy rosszul esik, de gondolkodj el azon hogy talán neked kellene nyitni feléjük. átszoktál nézni hozzájuk? Csak úgy beszélgetni, megnézni hogy vannak? Tudod amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten... Lehet hogy picit azt akarod hogy ők számításba vegyenek, de te nem teszel érte semmit. Ülj le, gondolkozz hogy mit szeretnél. Ha kapcsolatot akarsz velük, neked kell nyitni. Hisz ők egy család te pedig jöttél egy másik családból. Neked kell bebizonyítanod hogy szereted öket, és hozzájuk akarsz tartozni. Nyiss és nem lesz gond! Drukk:)
2010. ápr. 6. 10:12
16/22 anonim válasza:
igen, szerintem elvárható, h ugyan úgy viselkedjen veled is a család, mint a másik hölggyel, egy ilyen dolgot azért nem lehet könnyen megkérdezni a másik féltől, de akkor mit kéne tenni? reklámtábla, h hahó, én is itt vagyok? igazából tőlem is elvárták anyósomék, h nagyon oldott legyek, de ők se voltak azok, idővel szerintem jobb lesz, te is oldódsz, ők is, addig meg szerintem ne legyél szomorú emiatt, valószínűleg csak nem tudnak hova tenni....én azon akadtam ki amikor a férjem megkérdezte, h a szülei tudni szeretnék, h miért utálom őket?
2010. ápr. 6. 10:14
17/22 anonim válasza:
Ma divat házasság nélkül együtt élni.Ha menyasszony vagy,akkor sem vagy még feleség.Az eljegyzést bármikor könnyen fel lehet bontani.Ha nem akartok összeházasodni,akkor pedig semmi jelentősége nincs.Gyúrúvel vagy anélkül is csak barátnő vagy. Akik nem akarnak esküvőt,azok - még ha nem is vallják be - nem bíznak abban,hogy tartós lesz a kapcsolatuk.
Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.
2010. ápr. 6. 10:20
18/22 anonim válasza:
Szerintem érzékeli, hogy zárkózott vagy, és talán nem akart zavarni.
2010. ápr. 6. 10:30
19/22 anonim válasza:
09.38-as mondta jól. Sok fiatal nő rontja el a kapcsolatát azzal, hogy görcsösen akar megfelelni anyós-após elvárásainak, és "belekerülni" a családba. Csakhogy ez nem rajtad múlik. Hány olyan történetet olvasni-hallani (akár ezen az oldalon), hogy a menyecske úgy ugrált, ahogy fütyültek neki, minden elvárásnak megfelelt, teljesen feladta a saját egyéniségét, "kitárulkozott", "megnyílt" olyan embereknek, akik csak visszaéltek ezzel, aztán mégse vették semmibe se. Most kell ez neked? Miért nem sz.arod le, hogy a papa nem locsolt meg? Tudsz rajta változtatni? Rosszabb lesz tőle az életed? Érdekes a férfiak le tudják sz.arni az ilyen csip-csup ügyeket, a nők miért nem? Amúgy a kérdésedre a válasz: nem vagy hibás. Viszont változtatni a helyzeten nem tudsz, szóval ne idegeskedj rajta, mert csak a saját életedet mérgezed meg vele.
2010. ápr. 6. 10:34
20/22 anonim válasza:
Lehet, hogy Ő érzi azt, hogy Te nem komázod, mivel elzárkózol előle, ellenben anyósoddal már sokkal jobb viszonyban vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!