Kamaszok, nálatok hogy telik a szenteste és a karácsony?
Feldíszítjük a fát, takarítunk, dekorációt rakunk ki, átjön a nővérem, aztán ebéd. 3-4 körül elmegyünk mamámhoz és ott összejön az egész nagy család, ami mondjuk pár éve leszűkült ránk és anyukám hugáékra. Hazajövünk, és otthon is ajándékozgatunk. Aztán nővérem hazamegy, mert ő már külön lakik. Este meg elmegyek éjféli misére apukámmal. Bátyám meg anya nem jön, mert hogy nem vallásosak. Én se vagyok, de szerintem tök jó a hangulata.
Hozzáteszem a délelőttök elég feszülten telnek ilyenkor, de azért végül Estére nem rossz a dolog. :) legalább ilyenkor van némi boldogság otthon...
Az utóbbi pár évben elutaztunk 22-én wellnesselni,és csak ma megyünk haza. Most is ezt tettük,a karácsonyfát már otthon felállítottuk és a sütiket is elkészítettük. Tegnap este ajándékozás után lementünk vacsizni,utána pedig megnéztük a Reszkessetek betörőket.
Holnap lesz egy családi ebéd a két mama jelenlétében,holnap után pedig a keresztanyumékhoz megyünk vacsizni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!