Ki mit eszik\evett iszik\ivott most szenteste?
Természetesen egy kiadós veszekedés idén sem maradhatott el.
Ebéd: sült kacsa, rizzsel. Kóla,sör,sprite.
Sütemény: kókuszrúd,túrótorta.
Vacsora: töltött káposzta, pezsgő.
Te/ti mit ettél/ettetek Angliában?
Reggeli: melegszendvics (ketchup, vaj, sajt, füstölt comb, hagyma)
Vacsi: rántott hús, ketchup, franciasaláta, cseresznyés kóla
halászlé és töltött káposzta meg bejgli
imádja az egész család, nem csak karacsonykor vannak (de akkor biztos)
Én ettem halász levet 2 hallal, káposzta salátát 3 szelet sajtos csirkemell filével tökmaggal megszórva. Vizet ittam. Meg ettem 3 mandarint, 2 almát.
Fogyókúrázom, amúgy volt fokhagymás karajfilé, hurka-kolbász, hagymás krumpli, rizs, savanyúságok, rántott hal és sajt.
Sütinek 3 féle bejgli, mézes krémes, gesztenyés kifli, mákos meggyes rétes, hókifli, juhtúrós és medvehagymás pogácsa, sajtos minirudak tetejükön len mag/tök mag/szemes mák/köménymag/darált dió/durva só.
Boldog karácsonyt!
Volt valami cukkinis-gombás-paradicsomos izé, amit imádok, sült husi, céklasaláta, kocsonya, (az utóbbi kettőből kétféle, mert én nem szeretem a fokhagymát, a többiek meg imádják.. :D).
Sütinek a nővéremmel csináltunk bounty-t, és anyukám napóleon sütit.
Inni: víz, sprite, a végén tea.. :)
Nàlunk halàszlè volt, utàna bacon-ba tekert csirkemàj majonèzes krumplival meg majonèzes kukoricàval + akinek ez nem volt elèg annak volt rizs is meg ràntott hal.
Desszertnek ananàszos pohàrkrèm + csokikrèmes profiterol (mindenki azt ette ami szimpibb volt neki)
Meg diós màkos beigli, szabó, hungària szelet.
Sör,bor,whisky, mindenfèle üdítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!