Tapszeres babatok meddi iszik/ivott ejszaka tejet?
Szia!
Enyém 11 hónapos koráig ivott éjszaka, én efektíve leszoktattam róla, mert 83 cm-hez 12 kiló volt (még most is annyi 13 hónaposan).
Én azt csináltam, hogy mindig egy kanállal kevesebb tápszert kapott a vízbe, ezt mindig egy, vagy másfél hétig, és utána megint csökkentettem. Így kb két hónapba telt és most már elfogadja a vizet is, és attól is ugyanúgy alszik tovább, mintha tápi lenne. 160ml tápszerbe elvileg 5 kanál por kell, próbáld meg, hogy csak 4 kanállal teszel bele egy hétig, aztán 3, aztán kettő, majd levehetsz 30ml-t tehát 130ml-be teszel két kanállal egy hétig, aztán már csak 1 kanállal, és végül már nem teszel bele, csak melegíted a vizet. A meleg víz hőmérsékletét szép lassan lecsökkented, a végén meg már csak bekapcsolod a vízforralót, de a vizet nem melegíted, hanem odaadod hidegen. Így szerintem sokkal kíméletesebb, mint azonnal, egyik napról a másikra megvonni tőle a tápit.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!