Miért féltenek már ennyire?
A nagyszüleimmel +anyummal élek.
Akárhova elakarok menni szomszéd falu nem mehetek mert elveszek ellopnak meg harap egy kutya
szomszéd városssal ugyan így a faluba meg a presszóba mert majd körbe vernek??Normális ez???
Sehova nem engednek.Mindig féltenek mint egy szarost..
12/F
Szerintem is egy kicsit túlféltenek. Mert ha faluban vagy, akkor ott sokkal biztonságosabb közlekedni, mint nagyvárosban.
Egyébként rendesek a haverjaid? Nem az a baj, hogy olyanokkal barátkozol, akik a nagyszüleid és anyud szerint nem tiszetsségesek? Akkor ugyanis érthető.
Szerinted két unokatesóm + akivel ebben az utcában nőttem fel szomszéd.. nemrendes.. ?:|
Leszarom mamár egyszer kiosztottam itthon a népet.
Bocs sietek és nem olvastam el az összes választ,de azért leírom amit gondolok hátha segít.
Nem kell paráznod még,hogy nem engednek ide-oda és féltenek.Majd akkor kérdezz rá itt,ha 14-15évesen is ez lesz.Én most attól parázok,hogy pénteken nem enged el apum a buliba.Városi diáknak lesz és este buli,lesznek felnőttek akik vigyáznak ránk stb. szóval nagy gond nem lehet.Nem tudom,hogy mondjam el,hogy elengedjen majd.
Neked pedig azt tanácsolom,hogy ha nem ismerik a barátaidat a nagyszüleid és az anyukád akkor mutast be nekik,hagy ismerjék meg egy kicsit.S ha már ismerik talán jobban elengednek.Emellett nálam sokszor bejön az is,ha valahova nagyon el akarok menni előtte többet segítek otthon,jobban tanulok stb. és szépen megkére őket.Általában bejön,de nem úgy ahogy én szeretném.Tehát ha nyáron el szeretnék menni valahova fél 10-ig,akkor max. 9lesz belőle jobb esetben.
15/L
Azért
mert csak velem ilyenek.. azért szrom le.. mért most érdekeljen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!