Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy ennyire féltenek?

Normális, hogy ennyire féltenek?

Figyelt kérdés

Szüleim megszületésem után nem sokkal elváltak, édesanyám pedig egyedül nevelt fel. Mindig is nagyon féltett, hiszen én voltam az egyetlen kicsi lánya. Mostanában egyre több fiú legyeskedik körülöttem, és ezt anyukám és a nagymamám nem nézi jó szemmel.Van egy nagyon jó fiú barátom, tényleg nem több barátnál. Vele sokat megyek ide-oda. De ha elmegyek vele, akkor anyukám és a mamám megsértődik rám, mert eljárok otthonról. Anya még nem is annyira mérges miatta, inkább a nagymamám az, aki állandóan anyának mondja, hogy biztos szerelmes vagyok, stb. Volt olyan eset, hogy elmentem 1-2 órára és a nagyim csak ezért nem szólt hozzám, mert fiúval voltam sétálni. Nem értem, hogy ez mért baj. Próbáltam velük megbeszélni ezt a dolgot, erre ők azt mondták, hogy még fiatal vagyok ahhoz, hogy szerelmem legyen. Tényleg nagy bűn az, ha valakinek fiú barátai vannak?

18/L

2011. aug. 5. 15:07
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Megértem az anyukádat, nagymamádat! :) Igaz, csak azóta értem meg, mióta nekem is van egy kislányom. Addig én se értettem, mi ez a nagy aggódás. Igen, ez így normális, ne izgulj! Az lenne a nem normális, ha le se fütyülnék, kivel, mikor, hova mész.
2011. aug. 5. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Hát egyáltalán nem baj, főleg, hogy 18 éves vagy, nagykorú, lehet tényleg azért féltenek, mert az egyetlen lánya vagy, mamádnak egyetlen unokája?! De nem mehet a túlzott féltésük a te érzelmeid rovására, beszélni kéne velük, mindkettőjüket leültetni és elmondani a problémádat és hogy ne féltsenek ennyire, nagykorú vagy és tudsz magadra vigyázni!!!
2011. aug. 5. 15:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az egyetlen unoka. Rajtam kívül még van 4. :) Köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. aug. 5. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hát az hogy azt mondják 18 évesen túl fiatal vagy a szerelemhez nos az nem normális és az se hogy ennyire agódnak érted.
2011. aug. 5. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 vagyok (lány) és nekem is van egy fiú barátom aki az egyik legjobb barátom, de csak és kizárólag barát. Anyunak pedig hónapok kellettek mire teljesen belátta hogy csak barátok vagyunk és végre lenyugodott. :D Úgyhogy ez végül is egészséges gyanakvás:P
2011. aug. 5. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megkérdezném anyukádtól és nagymamádtól is, hogy ők hány évesen voltak először szerelmesek.
2011. aug. 5. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!