Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért féltenek már ennyire?

Miért féltenek már ennyire?

Figyelt kérdés

A nagyszüleimmel +anyummal élek.

Akárhova elakarok menni szomszéd falu nem mehetek mert elveszek ellopnak meg harap egy kutya

szomszéd városssal ugyan így a faluba meg a presszóba mert majd körbe vernek??Normális ez???

Sehova nem engednek.Mindig féltenek mint egy szarost..

12/F

2010. febr. 1. 21:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Mert az vagy. Lol.
2010. febr. 1. 21:01
 2/21 A kérdező kommentje:

De az osztályból mindenkit elengednek akárhova..

Első válaszoló..:Értelmi sötétség..

2010. febr. 1. 21:02
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
A szülők már csak ilyenek, féltik a gyereküket ha kicsi, ha nagy.
2010. febr. 1. 21:05
 4/21 anonim ***** válasza:
79%

12 évesen még engem se engedtek el, csak itt a környékbe. Legalább tudod hogy a szüleid szeretnek. Akiket elengednek keresztbe kasul azt lehet le se szarják a szülei. Én is sokat bosszankodtam ezen régen. Most 16 vagyok, a szüleim kicsit meg enyhültek. Akkor is elengednek ha tudják hogy mondjuk kocsmázni megyek. Persze mondják hogy csutka részegen haza ne merjek jönni. :D:D:D Az első válaszolónak valahol igaza van csak nem így kellett volna kifejeznie magát. (hiányzik az emberi értelem) Mindent össze vetve ez normálisnak mondható hogy ilyen korba féltenek. :)

16/F

2010. febr. 1. 21:19
 5/21 A kérdező kommentje:
Szarom le már az egészet.. 7-kor vége a farsangi bálnak.. nem mehetek sehova ut.hazakell mennem...:(
2010. febr. 1. 21:25
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Az lenne a fura, ha elengednének mindenhova. 12 éves vagy, el se tudod képzelni, mennyi veszély leselkedik egy gyerekre manapság. Ha meg elengednének, azt éreznéd, hogy nem is érdekled őket, nem törődnek veled. Az én fiam 14 éves, 183 cm magas, 45-ös lába van, mégis csak "korlátozva" van elengedve ide-oda. Könyörgöm még kiskorú!
2010. febr. 1. 21:39
 7/21 anonim ***** válasza:
71%
12 évesen ez még normális, engem se engedtek el ekkor még sehova, bevallom őszintén nem is vágytam rá. most azért már könnyebb dolog...mert már azért "nagy" vagyok...17/L
2010. febr. 1. 21:44
 8/21 A kérdező kommentje:

500 fős faluban... ?:|...

Mindenkit elngednek.. csak én vagyok ilyen szerencsételn...

De mondom énmár ezt leisszarom

2010. febr. 1. 21:45
 9/21 anonim ***** válasza:
47%
én egy anya vagyok, fiam 13 éves én sem engedem el, csak a barátjához, akinek ismerem a szüleit és mindig van két telefonszám is amin elérhetem, ha mégis hamarabb kéne hazajönnie, vagy múltkor pl. bicóval jött volna, de elkezdett esni és szóltam mikor indulok érte. igen félt, Biztosan nagyon szeret hidd el mint én a fiamat, mindig előttem van amikor született , és az a klép örökre egy anya szívében marad, és ennek te most elehte nem annyira örülsz, de amíg anyukád szívében vagy sosem fog cserben hagyni, , mindig segíteni fog az életben . remélem ezt a "leszarom" dumát, amit a kommentben írszt neki nem mondod, mert megszakad a szíve. CSAK SZERET.
2010. febr. 2. 11:20
 10/21 A kérdező kommentje:

Aki nem mondja meg a ki az apám .. az szeret.. nem az egy gané dög...

Meg.. nem is érdekel.. Szomszéd faluba se mert megharap a kutya.. -.- Végül is legalább 1-el kevesebbet kell itthon etetni..

2010. febr. 2. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!