A barátnőm fél a hányástól, mit mondjak neki?
12 éves egyébként. A minap bökte ki, hogy kb 7-8 éves kora óta ettől retteg. Életében csak egyszer-kétszer hányt, azt is nagyon régen. Többet nem mondott. Nagyon szeretnék neki segíteni, de nem tudom hogyan.
Egyébként jár pszichológushoz.
Ezért jár pszichológushoz?? :O Mutass már egy embert nekem aki szeret hányni... Vagy olyan mértékben retteg tőle??
Nem értem, hogy szeretnél segíteni rajta. Ha mondjuk megbetegszik és hányni fog, úgysem tud mit tenni, akkor sem ha retteg, mert az jön "oszt kész", túl lesz rajta.
Én is rettegek tőle olyan 8-10 éves korom óta. Az oka az, hogy anyukám epés és amikor már nagyon sok a stressz rajta akkor hány, de nagyon hangosan. Talán magával a hányással nem is lett volna bajom, viszont azok miatt a hangok miatt olyan szinten félek, hogy Deadalonnak mindig kell lennie itthon. Régebben nekem kellett, esténként bestresszeltem és hányingert 'produkáltam', mára ez már elmúlt de szeretem ha van itthon, ha esetleg anyukámnak kéne.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!