Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A barátnőm fél a hányástól,...

A barátnőm fél a hányástól, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

12 éves egyébként. A minap bökte ki, hogy kb 7-8 éves kora óta ettől retteg. Életében csak egyszer-kétszer hányt, azt is nagyon régen. Többet nem mondott. Nagyon szeretnék neki segíteni, de nem tudom hogyan.

Egyébként jár pszichológushoz.

2014. dec. 10. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért akarod, hogy hányjon a barátnőd?
2014. dec. 10. 22:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Mondd el neki h a hanyas nem rossz dolog, ha az ember hany annak nyomos oka van, megpedig h valami virusnak bacinak, rossz etelnek akarmi ami nem oda valo ki kell ürülnie a gyomorbol mielött felszivodik es nagyobb baj lenne. Amugy sem opcionalis, a hanyinger sokkal rosszabb. En gyülölök hanyni, pont mult heten kaptam el egy virust de 5-6 hanyas utan megkönyebbültem es aludtam egy nagyot.
2014. dec. 10. 22:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Mivan?
2014. dec. 10. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Ezért jár pszichológushoz?? :O Mutass már egy embert nekem aki szeret hányni... Vagy olyan mértékben retteg tőle??

Nem értem, hogy szeretnél segíteni rajta. Ha mondjuk megbetegszik és hányni fog, úgysem tud mit tenni, akkor sem ha retteg, mert az jön "oszt kész", túl lesz rajta.

2014. dec. 10. 22:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi 2.Válaszoló
2014. dec. 10. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Hányjál neki ki egy pizzát, közben mosolyogj, lássa rajtad, hogy boldog vagy, akkor hátha elmúlik a félelme.
2014. dec. 10. 22:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem fél, hanem retteg. Pánikrohamai voltak, nem mert enni, lefogyott, ezért kórházba kerül. Félek ,,nem élné túl'' ha elkapna valamit.
2014. dec. 10. 22:42
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
a fóbia igenis komoly probléma, amivel foglalkozni kell, ezt a többi válaszolónak üzenem. kérdező, esetleg pszichológusváltást javaslok, ha úgy tűnik, a mostani nem igazán válik be. illetve mindenhez idő kell, ha csak rövid ideje (ez nem feltétlen 1-2 hónap, lehet akár a rövid idő fél év, vagy 1 év is) jár a barátnőd ehhez az orvoshoz, talán érdemes még kivárni egy kicsit, nem fogja csettintésre rendbehozni. sok sikert és erőt a barátnődnek!
2014. dec. 11. 14:09
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi :). Akkor nem tudok segíteni neki?
2014. dec. 11. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is rettegek tőle olyan 8-10 éves korom óta. Az oka az, hogy anyukám epés és amikor már nagyon sok a stressz rajta akkor hány, de nagyon hangosan. Talán magával a hányással nem is lett volna bajom, viszont azok miatt a hangok miatt olyan szinten félek, hogy Deadalonnak mindig kell lennie itthon. Régebben nekem kellett, esténként bestresszeltem és hányingert 'produkáltam', mára ez már elmúlt de szeretem ha van itthon, ha esetleg anyukámnak kéne.

17/L

2014. dec. 11. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!