Azt szeretnem kerdezni, h ogy egy tizenharomeves lany /most lesz 13om. / olyat ker szuletesnapjar t a hogy ket fulbevalo lehessen egy fuleben. Nektek errol mi a velemenyetek? Koszonettel.
Azt, hogy lehet. Nekem is volt ennyi idősen, mind a kettőben 2-2. Aztán fél évente kb már én szúrtam magamnak. 14 voltam mikor lett a köldök piercingem. Mégis normális felnőtt lett belőlem, az esküvőnk előtt kivettem az összes fülit, meg a piercinget, azóta se raktam vissza. Ennek 5 éve.
Nem értem miért ne lehetne. :)
Én egyidős vagyok a lányoddal,és én karácsonyra kértem még egy fülbevalót valamelyik fülembe. Anyukám megengedi,mert ebben a korban neki is kettő volt,bár most már nem hordja. Szerintem simán megengedheted.:)
13/L
Szia.Én megengedném neki,nekem is nagyon tetszik,csak sajnos nem bírná a fülem.
16/L
Én megengedném. Ez nem olyan mint egy tetoválás amit ha már nem tetszik neki drága és fájdalmas leszedesse. Ez legyen a legnagyobb extrém dolog az életében.
14L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!