Ez normális? 18 éves vagyok.
Figyelt kérdés
a szüleim megnézik hogy mit veszek fel reggel a suliba és hogyha pl egy ujjatlan pólót vennék fel ( persze pulcsival amit le se veszek) akkor elkezdenek ordibálni velem, hogy nekem csak az a fontos hogy ri*ancnak nézzek ki és hogy elrakják az összes nyári cuccomat ha ezt így folytatom, vagy költözzek el itthonról mert nekem úgyis csak a "ku*válkodás" fontos, ők ehhez nem asszisztálnak2014. dec. 8. 14:01
1/8 anonim válasza:
És azt is megnézik, hogy a leckéd kész van e, és a táskádba bepakoltál? :D
2/8 anonim válasza:
nem, ez nem normális... akkor szólnék ha -20 fokban miniszoknyában tűsarkúban akarnál suliba menni, de akkor is azért mert féltenélek hogy ne fázz meg... egy 18 évesnek eszembe nem jutna beleszólni alapból mit vesz fel...
3/8 A kérdező kommentje:
#1 vicces vagy.. nem azt nem
2014. dec. 8. 14:07
4/8 anonim válasza:
Hmm, télen elég alap a pulcsi alá trikót venni. Szerintem nem normális emiatt beszólni.
5/8 anonim válasza:
hát ha túl könnyen öltöznék fel lehet nekem is szólna anya hogy fázni fogok így. de amiket neked beszélnek az nem normális
6/8 anonim válasza:
Ez nagyon nem normális. Csináld azt, hogy megmutatod milyen pólót veszel fel, majd mielőtt elindulsz, átveszed az ujjatlant, rá a pulcsi aztán mész. Ha megnézik tényleg az van e rajtad, akkor mondd, hogy már menned kell, erre nincs időd.
Amúgy meg beszélj velük és nyugodtan szólj vissza ilyenkor, hogy mégis mit képzelnek, hogy így beszélnek veled, amikor (gondolom) nem adtál rá sosem kkot, hogy leku*vázzanak. Nagy lány vagy, azt veszel fel amig akarsz, ezt nem szabhatják meg. Állj ki magadért!
7/8 anonim válasza:
A beszolas tenyleg nagyon durva, mert a szuleid azert megse beszeljenek mar igy veled. Vagy gondoljanak mar ilyeneket. Nekem is anyum ilyen meg 18-20 evesen is kepes volt szajkozni ami szerinte ugy volt jol. Pl neha vettem bugyit a pizsi ala, mert igy volt nekem jo es kepes volt megnezni, hogy van e alatta es ha volt addig nem tagitott amig le nem vettem. Mondva hogy egeszsegtelen. 18 evesen is. Vagy a pl a melltarto viselest is utalta vagy a szerinte gyakori hajmosast. A mai napig szekal, mert naponta mosom a hajam. Pedig 26 vagyok es kulfoldon elek. DE ha ellatogatok hozza es ott is alszok, akkor mindig ugyan az a musor mint 16 evesen. A koromlakkert is szol, a magassarkuert is es a borotvalkozasert es sorolhatnam. Nem tudom mi baja, de egyszeruen csak megragadt a 1970-es evekben es annak is a nem noies reszeben. Mondom neki, hogy mar nem vagyok gyerek es mar nem is engedek neki, de azrt a musort meg vegig kell halgatni. Vannak ilyen szulok. Anyud vagy apud vagy mindketto csinalja ezt? Volt mar olyan, hogy bajba keveredtel es lenne okuk vizsgalgatni? Bar ugazabol en jo gyerek voltam vagyok megis megkaptam a cifra hegyibeszedeket. fura.
8/8 anonim válasza:
Nem az, már amennyiben a szüleid viselkedésére gondoltál, mivel nagykorú vagy már nem szólhatnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!