Normális hogy ilyen dolgai vannak a 17 éves fiamnak?
Nagyon furcsán viselkedik mostanában a kisebbik fiam, aki most 17 éves. Kiegyensúlyozott családban élünk, harmonikus kapcsolatunk van a gyerekeinkkel,2 fiúnk és egy lányunk van. A középső gyermekem azonban elég érdekes dolgokat csinál mostanában. Például a telefonjáról szexualitásról árulkodó képek kerültek elő, amin egy lánnyal van. Sokat jár el itthonról, amibe nem kötök bele amíg jól tanul és megbízom a fiamban. Ami aggaszt a képek illetve a zsebében talált óvszer. Félre értés ne essék, nem azzal van bajom hogy szexuális életet él, hanem hogy erről nem számolt be, nem tartozik rám a nemi élete de legalább a barátnőjét bemutathatta volna, meg nem ártana ha az apjával elbeszélgetne kicsit. A férjem most ki ment Ausztriába dolgozni, havonta egy hétvégére jön haza.
Szeretném ha a fiam továbbra is ésszel csinálna mindent és méltóztatná legalább egy ebédre elhozni a barátnőjét,akibe annyira szerelmes.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Valakinek volt már hasonló?
Jesszus...
Tök normális a fiad. Majd eljön az idö, hogy bemutassa a lányt. Vagy te már az elsö randi után hazacibáltad a pasikat vagy ők téged? Nem hinném...
Mi a gond az óvszerrel? Inkább abortuszra futkozzanak?
A mai fiataloknál ez megszokott. A lánnyal is csak szexkapcsolata van. Miért mutatná be otthon a változó barátnőket?
Ha az apja hazajön, ő beszélgessen el vele.
Én nem tennék semmit :)
Majd biztos bemutatja, ha megérett rá a kapcsolatuk. Az óvszer pedig felelős döntés a fiad részéről, mert annyit árul el róla, hogy ő ezt "bevállalta" és nem erőlteti, hogy a barátnője ilyen fiatalon fogamzásgátlót szedjen.
17 évesen azért már nem kellene elvárni, hogy élete minden percéről beszámoljon. Ott az óvszer, remélhetőleg nem csak dísznek, tehát már eddig is ésszel csinálta a fiad.
Honnan tudod, hogy annyira szerelmes a barátnőjébe? Miért akarod mindenáron megismerni? Mi van, ha a lányka nagyon szerény, nagyon félénk, és nem a fiadon múlik, hogy még nem mutatta be otthon? Vagy egyáltalán, a lány nem akar találkozni veletek. Joga van hozzá? Igen. A fiadat ezért miért kellene akkor két tűz közé fogni? Mert a te nyávogásod és a lány húzodozása között ő lesz a közvetítő, minden rajta csattan.
Apjával minek beszélgessen? Ott van nála az óvszer, nyilván használni is tudja, mást mit mondjanak egymásnak?
De ami a legkínosabb kérdés: mi az, hogy "előkerültek" ilyen képek, mi? :D Ha ahhoz veszed a bátorságot, hogy könyékig turkálj a fiad magánéletében, akkor egy névtelen fórumon miért nem vallod be, ha ezt teszed?
(Bónusz: a fiú főnév általad használt ragozott alakja rövid "u"-val írandó, ellenkező esetben összetéveszthető a szlengben használt "fiúm", azaz férfi partnerem kifejezéssel. Tehát a mondatot szó szerint értelmezve a férjed és te még két férfi szeretőn osztozkodtok :D )
mikor rákérdeztem ki az a lány, ő mondta hogy a barátnője és szereti. Meg mióta kiderült a dolog, a szobájába is kikerült pár közös kép, ami hát nem mostanában készült.
nem azzal van bajom hogy szexelnek meg hogy van barátnője, csak örültem volna ha említi magától is.
a telefonja a kishúga kezébe került, aki addig nyomkodta hogy elő kerültek a képek és akkor már én is megnéztem, mégis mi ez. Tiszteletben tartom a fiam magánéletét magamtól soha nem nyomoznék utána.
És, ha csak dugja a csajt, akkor mi lenne? Vagy minden héten mással van, mindegyiket mutassa be?
Majd elviszi, ha úgy gondolják - de ha nem, akkor sincsen baj.
Én örülnék, hogy legalább annyi sütije van, hogy gumit húz, a többi meg nem rám tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!