Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen nadrágot vegyek a...

Milyen nadrágot vegyek a fiamnak, ami nem ázik át és az iskolába felveheti?

Figyelt kérdés
Ma reggel teljesen átázott a nadrágja, csurom vizesen ment az iskolába. Most 7-dikbe jár.
2013. dec. 6. 09:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Lehet kapni a nadrág fölé kapható vízlepergetős nadrágot. Azt próbáljátok ki. Nálunk bevált. Az én fiam rendesen felöltözik. Ha egy picit megázik a nadrágja, akkor sem fázik meg, mert mindig vesz alá harisnyát.
2013. dec. 6. 09:25
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha hetedikes, akkor ne te vegyél nadrágot, hanem ő válasszon magának.
2013. dec. 6. 10:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Együtt megyünk vásárolni.

Ő a nadrág alá inkább cicanadrágot szokott felvenni, abból is a vastagabbat, 100 denszámút.

2013. dec. 6. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
bőrnadrág.. exemnek is van.. nagyon szereti (ő 16 éves fiú)
2013. dec. 6. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de hogy ázott át a nadrágja? Mármint lehet, hogy ennyire más részén élünk az országnak, de az én nadrágom csak akkor lett volna csurom víz ma, ha bepisilek vagy ha keresztülmegyek egy folyón..
2013. dec. 6. 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:
28%

Én 13 éves lány vagyok, szintén 7-dikes. egy olyan fiú ismerősöm sincs aki, az anyjával vásárol vagy a gatyája alá cicagatyát(!?)vesz (még a lányok se, max alsóban, de akkor is cs a LÁNYOK). Elég érdekes gyerek lehet, a mi évfolyamunkon is vannak szerencsétlen fiúk, meg elkényesztetettek de ennyire..... Amúgy hogyan ázott át gatyája? Bepisilt? Vagy megfürdették a hóban?(azt mondjuk megértem)

Ui: Amugy már reggel átázott a gatyája? Mert akk a legvalóstínűbb, h bepisilt. Biztos megijedt, h anyuci nélkül kell besétálni a suliba.

2013. dec. 6. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy Első! neked a HETEDIKES FIAD komolyan vízlepergetős gatyát hord és alá még harisnyát is????! Úgy beöltöztetitek mintha 5 évesek lennének.

Nem szokták őket cikizni, vagy szívatni?

2013. dec. 6. 17:47
 8/13 anonim ***** válasza:
98%
Esernyőt vegyél inkább neki, vagy egy biztonsági övet a csónakra, ha esetleg azzal jár iskolába.
2013. dec. 6. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:
off: utolsó,biztos,hogy szokták,de természetesen ezt a válaszoló anyuka/apuka nem tudja.
2013. dec. 6. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:
4%
Itt teljesen dedó van. Az értelmi színvonalatok nagyon gyerekes. Sajnos. A szülő eső miatt kérdezte, de ti teljesem kifiguráztátok. Foglalkozzatok saját magatokkal. Milyen bepisilés? Az anyuka nem arról írt, de lehet hogy ti szoktatok... Még nagyon csírák vagyok!!!
2013. dec. 10. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!