Milyen nadrágot vegyek a fiamnak, ami nem ázik át és az iskolába felveheti?
Együtt megyünk vásárolni.
Ő a nadrág alá inkább cicanadrágot szokott felvenni, abból is a vastagabbat, 100 denszámút.
Én 13 éves lány vagyok, szintén 7-dikes. egy olyan fiú ismerősöm sincs aki, az anyjával vásárol vagy a gatyája alá cicagatyát(!?)vesz (még a lányok se, max alsóban, de akkor is cs a LÁNYOK). Elég érdekes gyerek lehet, a mi évfolyamunkon is vannak szerencsétlen fiúk, meg elkényesztetettek de ennyire..... Amúgy hogyan ázott át gatyája? Bepisilt? Vagy megfürdették a hóban?(azt mondjuk megértem)
Ui: Amugy már reggel átázott a gatyája? Mert akk a legvalóstínűbb, h bepisilt. Biztos megijedt, h anyuci nélkül kell besétálni a suliba.
Amúgy Első! neked a HETEDIKES FIAD komolyan vízlepergetős gatyát hord és alá még harisnyát is????! Úgy beöltöztetitek mintha 5 évesek lennének.
Nem szokták őket cikizni, vagy szívatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!