Törött lábbal mikor mehetek iskolába?
Ezt az orvostól kérdezd.
Nekem nem törésem volt, hanem térdkalács ficamom többször, és mindig kaptam 1-2 hetet a járógipsz után, hogy erősödjön a lábam, "újra" hozzászokjak a járáshoz.
Köszi a válaszokat
Az a baj,hogy ma törött el a lábam
És hétfőn lesz egy nagyon fontos vizsgám,és muszáj lenne ott lennem,mert ha nem akkor tanulhatom meg újra az egészet:(
És hát nem tudom hogy meg lehetne-e valahogy oldani hogy legalább a vizsgára bemehessek
Értesítsd az iskolát, és kérdezd meg, van -e lehetőség arra, hogy a kórházban/otthon írhasd meg a vizsgát egy vizsgáztató tanár jelenlétében.
Nem akarlak letörni, de igen kicsi az esélye, hogy pár napon belül járóképes leszel. Tapasztalatból beszélek. Ha csonttörésem nem is volt, de térdkalácsficamom igen sokszor. Legjobb esetben 2-3 napig nem állhattam rá, utána is csak kisebb távokat tehettem meg. (Értsd: WC oda-vissza)
:(
ECDL-vizsga lenne
szóval ezt itthon semmiképen nem tudom letenni
Amúgy 8.osztályos vagyok
Sajnos a lábtörésed "igazolt" hiányzás, ezt figyelembe kell vennie az iskolának. Az meg enyhén szólva is furcsa, hogy "akkor tanulhatom újra az egészet", mert vagy megtanultad, és tudod, vagy felszínes vagy, és csak egy vizsgára elég az emlékezeted, ami nem sokat ér a későbbiekben.
Gyors gyógyulást kívánok!
Hol törött el a lábad? Mennyire komoly törés?
Ha nem annyira vészes, akkor mankóval be lehet esetleg menni a suliba fekvőgipszel is arra a vizsgára. Járógipsszel meg simán, én azzal naponta mentem suliba annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!