El fog múlni holnapra a megfázásom? Mehetek iskolába?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött. Egyre gyakrabban folyt az orrom, de a torkom nem fájt. Ma még jobban folyik az orrom, alig tudtam aludni, mert állandóan bedugult, de a torkom továbbra sem fáj, csak egy picit, a fejem viszont egész nap fájt. Le vagyok gyengülve, egész hétvégén tanultam, de én úgy érzem, holnapra nem fog elmúlni és orvoshoz kéne mennem, csak azzal meg az a bajom, hogy akkor kiír egész hétre, hiába mondom hogy csak 3 napra kérek igazolást, apukám meg nem tudná igazolni, mert jövőhét utáni pénteken nem fogok menni, mert elutazunk, szóval ezért se akarnék hiányozni, de tudom, hogy nálam egy ilyen kb. 5-6 napig szokott tartani. Mit tegyek? Menjek suliba vagy ne? 15/L2013. szept. 15. 18:45
1/1 anonim válasza:
És ha egy hétre ad igazolást akkor nem is mehetsz be önszántadból ha már jól érzed magad? Menj el orvoshoz,énis épp beteg vagyok,már 4 napja...De nem halogatom tovább :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!