Van olyan kamasz, aki szeret iskolába járni?
Én is szeretek suliba járni.
Az általános nem hagyott bennem nagy nyomot, annyira nem szerettem, de a középsulit nagyon szerettem. Na, nem éppen a tanulás miatt, sokkal inkább a jó közösség miatt. Másrészt imádtam, hogy számítottak rám a közösségi ügyekben is.
Most új suliba járok, már érettségiztem, jelenleg szakmát tanulok, de nappali tagozaton, középiskolában. Ezt a sulit is nagyon szeretem. Itt még jobb a közösség, mint az előző osztályomban, nagyon jó a suli is. Kulturált, jól felszerelt, öröm oda járni, esküszöm. :)
Igen, szeretek suliba járni. Tanulni kevésbé, de nagyon szeretem az osztályomat, a hülyüléseket, és az egy évvel idősebb fiú, aki nagyon tetszik nekem, szóval őt is csak suliba láthatom...:D
13/L
Hát iskolába járni szeretek, igazából király dolog a suli a számonkéréseken kívül.:D Az órákon még figyelek is úgy ahogy, csak otthon ne kelljen vele foglalkozni.:D
15/F
Általánosban még szerettem.Sőt,imádtam felkelni,és iskolába menni.
A középsulit utálom,gyűlölök reggelente felébredni.
Én általánosban szerettem, 7. és 8. osztályban (14-15 évesen)
Hááát most már nem igazán. De az iskolával magával nem is lenne bajom, csak olyan szar óráink vannak, hogy az valami hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!