Hány évesen engednéd meg kamasz lányodnak, hogy fesse a haját?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 13:07
1/19 anonim válasza:
Saját tapasztalat: kb. 15 voltam, amikor Anyu először megengedte.
2/19 anonim válasza:
Én is 15 voltam, amikor vörös melírt engedett anya.
3/19 anonim válasza:
Én 14, amikor az egészet átfesthettem.
4/19 anonim válasza:
13 éves korom óta engedik, azt mondták inkább fessem be rendesen csak ne szinezzem alkoholos filccel. Osztálytársaim is festik, nekem piros a hajam, van, akinek lila, van aki kiszőkítette.
5/19 anonim válasza:
Nekem 14 évesen engedte előszőr ,mikor volt a 8.os ballagásom
6/19 Julie S válasza:
Nekem olyan 15-16 évesen engedték meg. És ennek már jó 13 éve. Csak hogy lásd, hogy ez nem manapság volt. :) Nekünk akkoriban az általános suliban nem is volt szabad se sminkelni, se hajat, se körmöt festeni...
Én amúgy kb 13 évesen engedném a hajfestést.
7/19 anonim válasza:
14,5 voltam amikor bemelíroztathattam.
8/19 anonim válasza:
16 évesen tetethet bele melír csíkot a festést 18 évesen
9/19 anonim válasza:
13 évesen barnáról szőkére. aztán szőkéről rézvörösre. Ha elballagok a 8. osztályból pirosat szeretnék :)
10/19 anonim válasza:
Én 14 voltam, amikor először festettem a felét vörösre. Aztán piros lett 14 és fél évesen, utána vissza barnára 15 évesen, felnyírtam, rövid részen először kék aztán fehér.
Én szerintem 13-14 körül engedni fogom majd, elmondom a gyereknek a hátrányait, és ő dönti el, hogy bevállalja-e.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!