Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen engednéd meg...

Hány évesen engednéd meg kamasz lányodnak, hogy fesse a haját?

Figyelt kérdés

2013. nov. 3. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
16-17 évesen talán, de felesleges pénzkidobásnak tartom, szóval ha a nyári munkával megkeresi rá a pénzt, hajrá.
2013. nov. 3. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
én a ballagást követő nyáron beszínezhettem a hajam, de akkor merült fel először a gondolat, szóval... már két éve ilyen színű a hajam, de mostmár festve
2013. nov. 3. 19:21
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

Most azért lettem lepontozva, mert engedélyt kaptam rá, vagy mert fiatalon kértem ilyet? :D Az, hogy mindig is otthonülős típus voltam, hogy a szexuális töltetű tapasztalataim száma kereken nulla, hogy a ruhatáram szolid göncökből áll össze, hogy segítőkész szándékkal fordulok minden ember felé és hogy eddigi életem során nem szúrtam hátba senkit, mit sem számít. A lényeg, hogy a fejbőrömben található szőrtüszőkből növő szőrzet három árnyalattal sötétebb színű, mint amilyennek születésemnél és genetikámnál fogva lennie kéne.

Szánalmasak itt egyesek.

(Harmadik voltam.)

2013. nov. 3. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
27%

17 éves korában megengedném azt hogy BESZÍNEZZE, olyannal ami pár hajmosás után kijön.

Nagyon szép hajszíne van alapból, nem akarom hogy tönkretegye.

Ha valaki 1-szer elkezdi festeni a haját az egy ideig nagyon klassz aztán már nagyon macera.

Ha meg megunta akkor vagy megpróbálja az alapszínére festeni valahogy vagy megvárja míg lenő( de az nagyon igénytelen)

2013. nov. 3. 21:28
 15/19 Frigg ***** válasza:
97%

Én azt hiszem, olyan 15 éves koromban lehetett egy-két melír csík, aztán nagyjából 16-17 éves korom óta festem. Volt már mindenféle színű, fekete, vörös, sötétbarna, szőke, kék, lila, pink.. jelenleg a bal oldalon sötétbarna, a jobb oldalon pedig zöld.

Bár van árnyoldala is, kicsit meg is bántam. Régen nagyon szép, hosszú, göndör hajam volt (alapjáraton barna), viszont a sok festés tönkretette. Most kb. vállig ér, és alig hullámos. Pihentetem is kicsit :)

23/N

2013. nov. 4. 15:32
 16/19 anonim ***** válasza:
70%

17...de mi értelme ilyen korban? Majd ha már öszül...addig csak elcseszi a haját

f

2013. nov. 4. 16:21
 17/19 anonim válasza:
95%
én 13 éves vagyok, de van olyan osztálytársam aki festi a haját. (mármint az anyukája festi neki) nem tudom, szerintem ez attól függ, hogy milyen a lányod.:/
2013. nov. 4. 17:07
 18/19 anonim ***** válasza:
csak a festék káros osszetevoi miatt felteném.A mai világban 13 evesen szerintem nem kirivo a hajfestés. Sot itt amgliában már 5-6 éves kislányoknak melírozzák a hajukat. Ez van a mai világban.
2014. jan. 14. 23:33
 19/19 anonim válasza:
12-13
2014. febr. 19. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!