Van olyan kamasz, aki szeret iskolába járni?
Feltétel nélkül imádnák iskolába járni,ha nem kérnének számon mindent.
Így is szeretek,és minden nap bemegyek,mert szeretem ezt a fajta rendszerességet,de az az átkozott felelés,dolgozat,a sok tanulás.... Az agyamra megy.
Én!! :)
Szeretem a sulit, a közösséget, az osztályt. Azt, hogy ha sétálok a folyosón sok ember meglát, és rögtön mosolyogva köszön. Azt, hogy tele van jófej tanárokkal, akik mind-mind egyéniségek, így "sokféle" órán veszek részt. (Persze, azt leszámítva hogy sok tanár óráján rengeteget nevetünk és hülyülnek a fiúk, azért vannak tanárok akiknél rend és fegyelem van..) De persze a mindennapi stressz és aggódás gyakran felemészt, de próbálok ezeken túllendülni és élvezni a pillanatokat. Mert tényleg szerencsés vagyok hogy jó iskolába járok. Jó környék, jóarc emberek és mégjobb tanárok. Azt hiszem szeretem a gimit. :)
(Pláne az általánoshoz képest. Az pokol volt számomra.)
16L
En imadok szliba jarni*-*
Mert.......nem tudom de olyan jokat lehet hulyulni meg egy csomo jofej osztalytarsam van:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!