Kamaszok ti mit képzeltek magatokról, amikor azt mondjátok, hogy azért mert valaki egy csoportból ír egy verset azt kiközösítitek, mert ezáltal szerintetek lefelé húzza a csoportot?
itt a lényeg: " Nem fér a fejembe, hogyan tudtok ennyire ferdén gondolkodni. Miért nem tudtok annak örülni, ha valaki több nálatok vagy jobb. "
egyáltalán nem vagy több vagy jobb
éppen emiatt közösitettek ki
és minden közösség ezt fogja tenni ha lenézed a tagjait, és magadat egy meg nem értett zseninek képzeled
ilyen emberekből lesznek a sorozatgyilkosok vagy az orbánviktorok
oh látom a kérdező vátesz és már nem is jár suliba
kérdező, akkor hidd azt, hogy több vagy, nézz le mindenkit, akinek vannak barátai. hiszen azok beleszólnak az életébe
gondolom tesód sincs
sok problémád lesz még az életben a munkahelyeden , és egy másik pasival/nővel, mindhez alkalmazkodni kell, mind bele fog szólni az életedbe, és ha lenézed a kollégáidat nagyon hamar ki fognak rúgni, de megint nem magadat fogod okolni, hanem a környezet a világ lesz rossz, gonosz
Véleménynek minősíteném.
Semmi közöd nincs ahhoz ha valaki éppenséggel minden nap mással éli a szexuális életét,ha valakinek a kedvenc színe a rózsaszín,ha valaki szereti a pop-ot.SEMMI közöd hozzá mégis ezzel foglalkozol mert a saját életed túúúl nyomorult. Sajnállak. Nem ezt akartad? Sajnálatot.
Te jó szappanopera sztár lennél, ha így túl tudod dramatizálni a dolgokat.
Én rengeteget mászkálok az utcán és tömegközlekedek, de sosen ért semmilyen atrocitás, és azt sem láttam, hogy másnak beleszóljanak.
Főleg nem bőrszín miatt.
Ki merne romáknak beszólni?
Amúgy a felnőtt életben sokkal több lelki sérülés is fog érni, mint hogy balaki azt mondja, "csúnya vagy,kicsi a melled,szar a ruhád"
"Ki merne romáknak beszólni?" Épphogy ők szólnak be nekünk, akik nem tartozunk közéjük.
A felnőtt életben is adódnak majd problémák ez tény. Akkorra remélhetőleg már kinő mindenki a gyermekes mocskolódásból, erőfitogtatásból és tudja normális, felnőtt ember módjára kezelni a dolgokat. Remélhetőleg.
1.:Megfigyelhető a diszkrimináció egy olyan esete amikor azt közösítik ki, alacsonyítják le aki többet tud náluk, mert nem akarnak kevesebbek lenni.
2.:Én személy szerint tisztelem azokat akik képesek írni egy verset, mert tudnak olyat amit én nem, én két sor irodalom házit(versírással) is csak úgy tudok megoldani, hogy idézek vagy legalább 10 percem rá megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!