Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mit képzeltek...

Kamaszok ti mit képzeltek magatokról, amikor azt mondjátok, hogy azért mert valaki egy csoportból ír egy verset azt kiközösítitek, mert ezáltal szerintetek lefelé húzza a csoportot?

Figyelt kérdés
Nem fér a fejembe, hogyan tudtok ennyire ferdén gondolkodni. Miért nem tudtok annak örülni, ha valaki több nálatok vagy jobb. Tudom nem ilyen irányba megy a világ de attól még....
2014. dec. 7. 00:20
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

itt a lényeg: " Nem fér a fejembe, hogyan tudtok ennyire ferdén gondolkodni. Miért nem tudtok annak örülni, ha valaki több nálatok vagy jobb. "

egyáltalán nem vagy több vagy jobb

éppen emiatt közösitettek ki

és minden közösség ezt fogja tenni ha lenézed a tagjait, és magadat egy meg nem értett zseninek képzeled

ilyen emberekből lesznek a sorozatgyilkosok vagy az orbánviktorok

2014. dec. 10. 03:45
 32/39 anonim ***** válasza:

oh látom a kérdező vátesz és már nem is jár suliba

kérdező, akkor hidd azt, hogy több vagy, nézz le mindenkit, akinek vannak barátai. hiszen azok beleszólnak az életébe

gondolom tesód sincs

sok problémád lesz még az életben a munkahelyeden , és egy másik pasival/nővel, mindhez alkalmazkodni kell, mind bele fog szólni az életedbe, és ha lenézed a kollégáidat nagyon hamar ki fognak rúgni, de megint nem magadat fogod okolni, hanem a környezet a világ lesz rossz, gonosz

2014. dec. 10. 03:57
 33/39 A kérdező kommentje:
És azt minek lehet minősíteni amikor két ember (természetesen különböző neműek) hátul csókolóznak a padban. Gyűlölik egymást a faj miatt. Megjegyzéseket tesznek arra, hogy a másiknak nem kell kitömködni a melltartóját. Minek minősítenéd ha szabadé érdeklődnöm?
2014. dec. 10. 19:56
 34/39 anonim ***** válasza:

Véleménynek minősíteném.

Semmi közöd nincs ahhoz ha valaki éppenséggel minden nap mással éli a szexuális életét,ha valakinek a kedvenc színe a rózsaszín,ha valaki szereti a pop-ot.SEMMI közöd hozzá mégis ezzel foglalkozol mert a saját életed túúúl nyomorult. Sajnállak. Nem ezt akartad? Sajnálatot.

2014. dec. 11. 19:36
 35/39 A kérdező kommentje:
Nagyon nem értitek. Az emberek nap mint nap támadásnak vannak kitéve. Amikor végigmegy az utcán és látja ami kiárad onnan akkor elönti a szomorúság és a fájdalom. Egymás alázása (nekem nem kell kitömnöm a melltartómat). Szerinted ez egy adott esetben milyen fájdalmat generálhat egy lányban? Rögtön elindul azon az úton, ami a kisebbrendűségi komplexushoz vezet. Egymást alázzák a bőrszín miatt. Ha a közlekedési eszközökön végigmész az horror. Akkor miről beszélünk? Nem sajnáltatni akarom magam, csupán tényfeltárás.
2014. dec. 11. 20:38
 36/39 anonim ***** válasza:

Te jó szappanopera sztár lennél, ha így túl tudod dramatizálni a dolgokat.

Én rengeteget mászkálok az utcán és tömegközlekedek, de sosen ért semmilyen atrocitás, és azt sem láttam, hogy másnak beleszóljanak.

Főleg nem bőrszín miatt.

Ki merne romáknak beszólni?

Amúgy a felnőtt életben sokkal több lelki sérülés is fog érni, mint hogy balaki azt mondja, "csúnya vagy,kicsi a melled,szar a ruhád"

2014. dec. 11. 21:41
 37/39 A kérdező kommentje:

"Ki merne romáknak beszólni?" Épphogy ők szólnak be nekünk, akik nem tartozunk közéjük.

A felnőtt életben is adódnak majd problémák ez tény. Akkorra remélhetőleg már kinő mindenki a gyermekes mocskolódásból, erőfitogtatásból és tudja normális, felnőtt ember módjára kezelni a dolgokat. Remélhetőleg.

2014. dec. 13. 12:58
 38/39 anonim ***** válasza:
He? Kamasz vagyok, de ilyenről még nem hallottam. Mondjuk a kocsmában ahova járni szoktunk van pár "költő" előlük menekülünk, de csak azért, mert mindig hosszan és tragikusan olvassák fel a béna verseiket. Pedig egyikük sem egy Ady, úgyhogy nem értem miért muszáj ezzel traktálni minket. Amúgy attól, hogy valaki ír egy verset, nem lesz sem több, sem jobb. Sőt, kamasz korában szerintem mindenki ír verseket. Inkább az arrogáns stílussal lehet baj, hogy attól, hogy sikerült találnia pár rímet, istennek érzi magát az illető.
2015. jan. 2. 13:19
 39/39 anonim ***** válasza:

1.:Megfigyelhető a diszkrimináció egy olyan esete amikor azt közösítik ki, alacsonyítják le aki többet tud náluk, mert nem akarnak kevesebbek lenni.

2.:Én személy szerint tisztelem azokat akik képesek írni egy verset, mert tudnak olyat amit én nem, én két sor irodalom házit(versírással) is csak úgy tudok megoldani, hogy idézek vagy legalább 10 percem rá megy.

2015. febr. 23. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!