Kamaszok ti mit képzeltek magatokról, amikor azt mondjátok, hogy azért mert valaki egy csoportból ír egy verset azt kiközösítitek, mert ezáltal szerintetek lefelé húzza a csoportot?
Nemcsak a magát többre tartó kamasz kerül körön kívülre, hanem az ilyen felnőtt is.
Oké, kicsit ferde lett a világ, a kamaszok tényleg sokat engednek meg maguknak, és mindig akad olyan közöttük aki ellene megy mindennek. Csak az nem mindegy, hogyan csinálja.
Az én 16 éves lányom művészlélek, sok dologban tehetséges, gyűlöli a megkülönböztetést, a magamutogatást. Mégis szeretik az osztályában. Mert bár nem hagy alázni másokat, és a véleményét is elmondja, ésszel teszi, így adnak a szavára. Még azok is, akik nagyon másként élek, mint ő.
A lényeg az, hogy tiszteletben kell tartania másikat, és csak akkor jártatni a szájat, ha annak van értelme. Másokat nem üvöltve, vagy magas lóról kell helyretenni, hanem ésszel, finoman formálva. És ami nagyon fontos, mindenkit egyenrangú félként kell kezelni, és meg kell hallgatni.
Drága itt arról van szó, hogy sajnos a kisebbség érzi felsőbbrendűnek magát és van néhány ember, akiről tudok, hogy a testéből él és henceg vele. Ki is van magas lovon?
Amikor a kisebbség ordít, hogy övék az ország. Ez megy szinte az órákon is és akkor van pofád ide írni nekem, hogy én milyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!