Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mit képzeltek...

Kamaszok ti mit képzeltek magatokról, amikor azt mondjátok, hogy azért mert valaki egy csoportból ír egy verset azt kiközösítitek, mert ezáltal szerintetek lefelé húzza a csoportot?

Figyelt kérdés
Nem fér a fejembe, hogyan tudtok ennyire ferdén gondolkodni. Miért nem tudtok annak örülni, ha valaki több nálatok vagy jobb. Tudom nem ilyen irányba megy a világ de attól még....
2014. dec. 7. 00:20
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
0%
kamaszok.... :)
2014. dec. 7. 00:56
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem a versek miatt vagy kiközösítve, hanem azért mert többnek és jobbnak gondolod magad. ^^
2014. dec. 7. 01:02
 3/39 A kérdező kommentje:
Már meg ne haragudjatok, de nem magamról írtam ki a kérdést, hanem egy ismerősről, aki nem gondolja szebbnek magát, bizonyos értelemben jobbnak. Szerinted akkor mit kellene tenni, amikor az órán egy fiú másik lánnyal csókolózik? Mit kellene tenni akkor, amikor másokat aláznak? Amikor egy lány hivalkodik azzal, hogy hány fiúja volt vagy dobálóznak egymással és rasszista megjegyzéseket tesznek, üvöltöznek. Igen, annál lehet valaki intelligensebbnek gondolja magát mint az aki a melleivel kérkedik és egoista megjegyzéseket tesz. Akkor miről is beszélünk?
2014. dec. 7. 01:53
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kettes jól mondja... Őszintén én se kedvelem a nagyszájú ribiket, de még náluk is jobban rühellem az olyanokat akik felsőbbrendűnek tartják magukat aztán meg meg vannak sértődve, ha nem hever mindenki a lábuk előtt. Tessék visszaszállni a földre. Attól mert valaki művész, még nem lesz "több" vagy "jobb", csak egyszerűen más.
2014. dec. 7. 02:12
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
a kérdés minden tinédzsernek szól? "A hős versíró vs az ország összes kamasza"?
2014. dec. 7. 05:29
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a magát többre tartó kamasz kerül körön kívülre, hanem az ilyen felnőtt is.

Oké, kicsit ferde lett a világ, a kamaszok tényleg sokat engednek meg maguknak, és mindig akad olyan közöttük aki ellene megy mindennek. Csak az nem mindegy, hogyan csinálja.

Az én 16 éves lányom művészlélek, sok dologban tehetséges, gyűlöli a megkülönböztetést, a magamutogatást. Mégis szeretik az osztályában. Mert bár nem hagy alázni másokat, és a véleményét is elmondja, ésszel teszi, így adnak a szavára. Még azok is, akik nagyon másként élek, mint ő.

A lényeg az, hogy tiszteletben kell tartania másikat, és csak akkor jártatni a szájat, ha annak van értelme. Másokat nem üvöltve, vagy magas lóról kell helyretenni, hanem ésszel, finoman formálva. És ami nagyon fontos, mindenkit egyenrangú félként kell kezelni, és meg kell hallgatni.

2014. dec. 7. 07:37
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítás!!! Ahelyett, hogy egy anonim oldalon fortyogsz, és minden tinédzserre kivetíted a problémád, menj oda azokhoz a konkrét személyekhez, ha bajod van velük...
2014. dec. 7. 11:56
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Te normális vagy?Pár ember miatt szidod a háromszázmilliárd többi kamaszt.Gratulálok neked. Megmondom,nem a versed hanem a viselkedésed miatt vagy kiközösítve,és teljes mértékben meg is érdemled!:)Mert feltenném a kérdést-én jogosan ráadásul-mit képzelsz TE magadról,hogy ilyen felsőbbrendűnek tartod magadat?Szállj le a magas lóról drága.
2014. dec. 7. 12:15
 9/39 A kérdező kommentje:

Drága itt arról van szó, hogy sajnos a kisebbség érzi felsőbbrendűnek magát és van néhány ember, akiről tudok, hogy a testéből él és henceg vele. Ki is van magas lovon?

Amikor a kisebbség ordít, hogy övék az ország. Ez megy szinte az órákon is és akkor van pofád ide írni nekem, hogy én milyen vagyok.

2014. dec. 7. 13:59
 10/39 A kérdező kommentje:
Miközben korábban leírtam, hogy nem magamról írok ám ezt te ignoráltad.
2014. dec. 7. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!