Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok ti mit képzeltek...

Kamaszok ti mit képzeltek magatokról, amikor azt mondjátok, hogy azért mert valaki egy csoportból ír egy verset azt kiközösítitek, mert ezáltal szerintetek lefelé húzza a csoportot?

Figyelt kérdés
Nem fér a fejembe, hogyan tudtok ennyire ferdén gondolkodni. Miért nem tudtok annak örülni, ha valaki több nálatok vagy jobb. Tudom nem ilyen irányba megy a világ de attól még....
2014. dec. 7. 00:20
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

A válaszolóknak üzenném, hogy nekem nem azzal van a bajom, hogy valaki eljár bulizni, hanem azzal, hogy utána henceg vele és megkülönbözteti, szocializálatlannak ítéli meg azokat, akik nem így élnek. Nem az absztinencia a mérték, de ha másokat azért néz le valaki mert nem iszik bizony problematikus és szegénységi bizonyítvány a másik számára. Egyáltalán nem nézel le valakit, mert eljár bulikba, ha így érzi jól magát csak nem tudok vele azonosulni és a probléma vagy a fő hangsúly azon van, hogy ők néznek le engem. Innen ered a nem elfogadás irántuk.

Honnan lehet tudni a versekről? Három évvel ezelőtt egy iskolai szalagavató keretein belül lett kihirdetve. Ennyire egyszerű.

2014. dec. 7. 18:42
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

"a fő hangsúly azon van, hogy ők néznek le engem."

azt hittem, nem rólad van szó.

a probléma ott van, hogy kölcsönösen lenézitek egymást, mert fogalmatok sincs, hogy milyen emberi értékek alapján érdemes valakit igazán becsülni. És ezért a valóban fontos dolgok helyett felszínes marhaságok miatt nézitek egymást hülyének.

2014. dec. 7. 18:49
 23/39 A kérdező kommentje:
Nagy ívben tesznek rám és jól érzik magukat? Lehet, ideig-óráig de valójában nem tartanám kizártnak, hogy az alkoholittas állapotba kerülés valami elől történő menekülés csakúgy mint a drog. Én is menekülök de másképpen. Jól érzik magukat vagy csak felejteni akarnak? Ez itt a nagy kérdés. Szerintem az utóbbi, de velem lehet vitatkozni.
2014. dec. 7. 18:53
 24/39 anonim ***** válasza:
mindenkinél más.
2014. dec. 7. 18:55
 25/39 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, de bizony ugyanabban a cipőben járok, ezért érzem magaménak.
2014. dec. 7. 19:01
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező, a válaszaidat elnézve iszonyat nyomorúságos életed lehet... De meg is érdemled. Én egy percig sem tudlak sajnálni. Ma délután voltam kint a karácsonyi vásárban a barátaimmal. Beszélgettünk, borozgattunk, jól éreztük magunkat. Eközben te magányosan dühöngtél otthon, gyűlölve az egész világot. Tudod mit? Legyél te a felsőbbrendű, a több, a jobb, guglizgass csak tovább idegen szavakat, játszd az elitet, de sosem leszel olyan boldog és kiegyensúlyozott, mint én, ha nem vagy képes változtatni. A világ óriási, te csak egy kis porszem vagy benne, így nem várhatod el, hogy a világ idomuljon hozzád.
2014. dec. 7. 20:08
 27/39 A kérdező kommentje:
Felsőbbrendű? Több? Jobb? Miért akarnék az lenni? Inkább csak más. Nem mellesleg szerintem a felsőbbrendű kategória létezése erősen megkérdőjelezhető. Senki nem az. Elmentél borozgatni. Rendben. Ha így esett jól akkor ez a te utad. Az enyém nem. Ha valaki így is jól tudja érezni magát ahogyan én és jár valamilyen szinten társaságba az az ő útja. Pont ezt utálom az egészben, a megkülönböztetést. Nem gondolnám, hogy mindenkinek hozzám kéne alkalmazkodnia. Azt viszont igenis hiszem, hogy túl egysíkúak az emberek, ugyanazt csinálják minden nap. Ez a polgári világ csődje.
2014. dec. 7. 21:11
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj, de egész biztosan van valami ellenszenves és visszataszító benned, és nem az a baja senkinek, hogy nem jársz bulizni.

Én járok, még is van absztinens, bulikerülő barátnőm, akit nagyon szeretek, és semmi ellenvetésem nincs azzal, hogy Ő más életet él.

Viszont Ő nem is mondja nekem, hogy hányingere van tőlem, és attól hogy iszom :D Jó vicc.

Ha te sem fogadod el a másik embert, téged miért kéne elfogadni?

2014. dec. 8. 11:54
 29/39 anonim ***** válasza:
szerintem az a helyes gondolkozás, hogy senki nem több a másiknál.
2014. dec. 9. 16:33
 30/39 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem. Ezt már fejtegettem korábban. Egyszerűen másság.
2014. dec. 9. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!