Kamaszok ti mit képzeltek magatokról, amikor azt mondjátok, hogy azért mert valaki egy csoportból ír egy verset azt kiközösítitek, mert ezáltal szerintetek lefelé húzza a csoportot?
A válaszolóknak üzenném, hogy nekem nem azzal van a bajom, hogy valaki eljár bulizni, hanem azzal, hogy utána henceg vele és megkülönbözteti, szocializálatlannak ítéli meg azokat, akik nem így élnek. Nem az absztinencia a mérték, de ha másokat azért néz le valaki mert nem iszik bizony problematikus és szegénységi bizonyítvány a másik számára. Egyáltalán nem nézel le valakit, mert eljár bulikba, ha így érzi jól magát csak nem tudok vele azonosulni és a probléma vagy a fő hangsúly azon van, hogy ők néznek le engem. Innen ered a nem elfogadás irántuk.
Honnan lehet tudni a versekről? Három évvel ezelőtt egy iskolai szalagavató keretein belül lett kihirdetve. Ennyire egyszerű.
"a fő hangsúly azon van, hogy ők néznek le engem."
azt hittem, nem rólad van szó.
a probléma ott van, hogy kölcsönösen lenézitek egymást, mert fogalmatok sincs, hogy milyen emberi értékek alapján érdemes valakit igazán becsülni. És ezért a valóban fontos dolgok helyett felszínes marhaságok miatt nézitek egymást hülyének.
Neharagudj, de egész biztosan van valami ellenszenves és visszataszító benned, és nem az a baja senkinek, hogy nem jársz bulizni.
Én járok, még is van absztinens, bulikerülő barátnőm, akit nagyon szeretek, és semmi ellenvetésem nincs azzal, hogy Ő más életet él.
Viszont Ő nem is mondja nekem, hogy hányingere van tőlem, és attól hogy iszom :D Jó vicc.
Ha te sem fogadod el a másik embert, téged miért kéne elfogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!