A mostani kamasz fiúknál miért hordanak egyre többen nylonharisnyát? A divat miatt?
Figyelt kérdés
Miért nem inkább pamut harisnyát vesznek fel, szerintem az sokkal melegebb.
A fiamnak pedig a 60 denes nylon tetszik, de nem tudom miért?
Szerintem azért az ilyen harisnya elég nőies, ti nem gondoljátok?
2010. jan. 31. 11:14
11/13 anonim válasza:
Mert gondolom bejön nekik. Kinek ezért, kinek azért. Ti hol láttatok ilyen srácokat? Én nem vagyok kamasz, érett ffi vagyok, én is nejlonhar.kedvelő vagyok,szinte mindennap van a lábamon. Ha jó idő van,akkor csak vastagabb denes har.húzok cipőbe,zokni nélkül,nagyon jó, kényelmes.
12/13 anonim válasza:
Amúgy sok férfi nylonharisnyát lehet kapni, keress rá.
13/13 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejött mindig is a nylonharisnyák, nem egyformák azért. Van nagyon vékony, kicsit vastagabb, van ami nem full nylon, hanem mikroszálas, tartósabb, vastagabb. Én sulis koromban is gyakran hordtam akár hideg ellen, akár zokni helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!