Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rosszul érzem magam emiatt....

Rosszul érzem magam emiatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy iszonyatosan nagy buliban. Ott volt szinte mindegyik osztálytársam, pia is volt rendesen. Azt tudni kell, hogy 17 éves lány vagyok, és elég visszafogott, csendes, barátom sem volt még (és semmilyen kapcsolatom a fiúkkal, pl. csókolózás.) A pia miatt persze felszabadultam, és odajött 1-2 fiú táncolni, köztük egy haverom, és egy volt osztálytársam. Mindegyikkel táncoltam, és mivel fáradt voltam, fájt a lábam, odabújtam a volt osztálytársamhoz, de ekkor láttam, hogy ott van mellette néhány osztálytársam, akik fülig szerelmesek belé... Nem történt köztünk semmi, csak táncoltunk, és átöleltem, de mégis szarul érzem magam... Mit tegyek?
2014. nov. 29. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, készülj a hétfői óráidra és írd meg a házid. A többivel pedig ne törődj.
2014. nov. 29. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs abba semmi ha odabújtál hozzá,nyugi :) Lesz még ennél rosszabb reggeled is buli után :D

18l

2014. nov. 29. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj! Te régebbről ismered, haverok vagytok. Aki ilyesmiért megneheztel az még nagyon gyerekes, de szerintem nem lesz semmi, nyugi!
2014. nov. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!