Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Már nagyon rosszul érzem...

Már nagyon rosszul érzem magam?! (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

Az ikertesommal ketpetejuek vagyunk de mindig napi 24 oraba egyutt vagyunk. A suliba magansuliba jarunk ahol csak 1 osztaly van. En egy kicsivel nepszerubb vagyok nala most vagyunk 8. asok és pl amikor parod feladat van nem mindig van parja mert mindenkinek van legjobb baratja es tok rossz nezni hogy amugy is sokszor rgyedul van de ha en megyek oda hozza akkor meg nagyon ugy erzi hogy szanalmas es inkabb lesz egyedul. A legjobb tanulo az isztalyba de ugy oltozkodik mint valami unisex vagy fiu nem szeret noies lenni es nagyon sajnalom. De szerintetek jo otlet lenne kulon suliba folytatni? Nekem 4,9 neki 5,0 az atlaga. Elore is koszi a valaszokat, ha van otletetek mi lenne jo varom az otleteket, minden!

14/L

2014. nov. 25. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

...miért is kellene külön suli?

kicsit döcögősebb neki a beilleszkedés, kicsit zárkózottabb, de amúgy érdekes nálunk ez nem volt gond, az én barátim tesóm barátai is voltak, az ő barátai az enyémek is, soha egyikünk sem érezhette így magát egyedül

gondolom nem szívesen segítesz neki abban, hogy feloldódjon, ha már így beszélsz róla.

2014. nov. 25. 17:20
 2/8 A kérdező kommentje:
8 év alatt nem lehet beilleszkedni?
2014. nov. 25. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Képzeld nem, főleg ha van egy testvéred az osztályban, akit jobban szeretnek mint téged.
2014. nov. 25. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Pedig szerintem jobb lenne a külön suli, vagy legalább külön osztály. Legalább ő is kibontakozhatna. Az ikertestvéreknél sokszor van úgy, hogy az egyik népszerűbb, nyitottabb, bátrabb meg ilyesmi, és a másiknak erős önbizalom hiány van.
2014. nov. 25. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Azért nem kell sajnálni, hogy máshogy öltözködik..

Amúgy szerintem nem kell külön suli, majd elkezd beszélgetni a többiekkel..vagy nem..az ődolga..én is egy csomószor vagyok egyedül ilyen feladatoknál, de jobban is szeretem így, legalább senki se rontja el a munkám vagy felejti el megcsinálni a saját részét..ennek ellenére vannak barátaim, legjobb haverom osztálytársam is..

Meg visszatérve az öltözködésre...hagyjad békén..láttál már bakancsos, együtteses pólós tetovált embert lányt? na én ilyen vagyok..szoknya 2x volt rajtam..ballagáskor illetve valentin bálon..haverjaim 1-1 pólójukat oda szokták adni néha, akkor abban járok..így kényelmes.. és képzeld így is van barátom, aki ráadásul nyáron meg is kérte a kezem..

Ha nem megy oda valakihez magától akkor szerintem nem is akar barátkozni, hanem elvan egyedül..

2014. nov. 26. 00:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ez az állapot jó neki akkor komoly gondok vannak.
2014. nov. 26. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menjetek külön suliba. Fiamnak három "fél iker" osztálytársa volt, mindegyiknek más középsuliba járt az ikerpárja.
2014. nov. 28. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem is mehettek különközépsuliba, vagy legalábbis külön osztályba, miért ne?
2014. dec. 2. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!