Jövő héten lesz a szalagavatóm de gyűlölöm már most. ( több lenn) Mit csináljak? 18/L
már hetek óta görcsben áll miatta a gyomrom...
egyrészt félek hogy valami nagyon kínos történik velem ( elesem a magassarkúban, lecsúszik a ruhám, elrontom a tánclépéseket)
Másrészt attól félek hogy csúnya leszek a többi gyönyörűen kisminkelt stb lányhoz képest.. már hetek óta kövérnek látom magam, a hajam kezelhetetlen, az arcomon mintha egyre több pattanás lenne...
és ami a legrosszabb, eljön a barátom is ( akivel nemrég jöttünk össze, tehát neki is meg kéne felelnem, mert még a randizás szintjén vagyunk gyakorlatilag.. nem szeretném hogy szégyenkeznie kelljen hogy a lányok többsége sokkal szebb mint a barátnője..)
ezek miatt alig alszom és rémálmaim vannak...
Jaj csajszi nyugi!!! :)
Ha ennyit idegeskedsz még több pattanásod lesz. Nekem is 2 hét múlva lesz a szalagavatóm,persze én is izgulok (főleg,hogy még mindig nem tudok egyik magassarkúmba se menni,a ruhám sincs kész),de nyugi. Ennek egy tök jó bulinak kéne lennie, és élvezned kéne.
Hidd el,hogy szép leszel. A barátod pedig miattad megy el,örülj neki! Kicsit legyen több önbizalmad. Fogd fel egy jó kis buliként,de parázz rá ennyire.
Nézegess esetleg szalagavatós videókat a neten vagy nem is tudom mit csinálj. Próbáld meg kicsit máshogy felfogni. Ne vedd ennyire komolyan.
Érdekes amúgy mert nálunk meg inkább az a baj,hogy jópár gyerek túl lazán veszi..azért az se jó. Egy ilyen köztes állapotot keress: szép leszel,szép ruhába, ott lesznek azok akiket szeretsz ilyesmikre gondolj. Aztán mentek bulizni.. szerintem nagyon jó lesz.
A barátod meg nem fog szégyenkezni,látott ő már más lányt is életében,ha nem találna szépnek akkor nem lenne a barátod. Szóval ezen kéne a legkevésbé idegeskednek. Fel a fejjel. 18l
Ha ennyire érdekel a szépség, miért nem sminkeled, vagy sminkelteted ki magadat?
Azért randizik veled, mert tetszel neki, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!