Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a tanárommal,...

Mit csináljak a tanárommal, hogy ne legyen ilyen? Rossz így látni.

Figyelt kérdés

Régóta látom már azt az osztályfőnökömön, hogy ilyen nem is tudom, mintha depressziós lenne. Sosem beszél így senkivel, mindég olyan mintha szomorú sajnálkozós fejet vág és nekem ezt így valahogy rossz látni vagy nem tom. Mit csinálhatnék/nánk?

13/f

2010. jan. 28. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ti ebbe ne avatkozzatok bele. Nagyon édes, hogy így aggódtok, de nem a ti dolgotok.
2010. jan. 28. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nyugodtan kérdezzétek meg, úgysem fogja elmondani de ha valami nagyobb lelki baja van akkor jól fog esni neki, hogyha látja hogy a kis tanítványai ennyire szeretik őt.Abból még baj nem lesz ha megkérditek hogy miért ilyen bánatos vagy van-e valami baj és tudtok-e segíteni?
2010. jan. 28. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Ha komoly bajokkal küzd tény, hogy szívmelengető lehet neki, ha érdeklődtök, de úgyse fogja veletek megosztani a problémáját, vagy nem az egészet.

Az is lehet, hogy ha nagyon nagy letargiájában találjátok, elküld titeket a halál f***ára.

Viszont az is lehet, hogy csak simán székrekedése van. :)

Ahhoz, hogy pontosabb tanácsot lehessen adni, több háttér információra van szükség. (Ezeket azért ne oszd meg az interneten a tanárodról.)

2010. jan. 28. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, a válaszokat nem állt szándékomban több mindent leírni.
2010. jan. 28. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ofő vagyok, ezért is merek véleményt mondani. Szerintem nyugodtan kérdezzétek meg, hogy tudtok-e valamit segíteni neki, mert látjátok, hogy nincs jól.

Ha nagy baj van (suliban vagy magánélet) akkor úgyis megköszöni, hogy aranyosak vagytok, de nem tudtok segíteni, ha meg olyan, hogy esetleg az osztály miatt szomorú, akkor egy jó alkalom a bezsélgetésre. (Nálunk volt ilyen.) Bementem az osztályba, egyzerre voltam mérges és csalódott az osztályból pár gyerek miatt, rögtön kiszúrták mielőtt még mondtam volna és így tök jól meg tudtuk beszélni.

Olyan is volt már, hogy a gyerekek mondták, hogy látják hogy valami nincs rendben, mert szomorúan mentem be és szerintük én mindig mosolygok, és így elmondtam nekik hogy nincs semmi komoly baj, csak éppen nem vagyok jól és egész órán olyan csendben voltak, hogy ne kelljen hangosan beszélnem, mint a kisangyalok.

Szóval nyugodtan kérdezzétek meg, de inkább csak néhányan, ne osztályszinten rohanjátok le.

2010. jan. 29. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!