Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak napközben?

Mit csináljak napközben?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, nem járok iskolába. Itthon vagyok egész nap, nem mehetek sehova és hozzá sem nagyon jöhetnek. Elkezdtem kirakózni de meguntam. Néha tanulok, olvasok. Mit csinálhatnék? A gépezés, tévézés már unalmas. Légyszi olyat írjatok amit egyedül és bent a lakásban lehet csinálni.

U.i: Még mielőtt valaki letámadna ORVOSI UTASÍTÁSRA nem járok iskolába.

2014. nov. 7. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Rajzolj, fűzz gyöngyökből ékszereket, állatkákat. Rengeteg dolgok lehet dekupázzsal elkészíteni. :) Írj történeteket vagy akár egy "könyvet" amit te találsz ki. (akár számítógépen vagy füzetbe, bár szerintem gépen jobb mert gyorsabb és a hibákat is kijavítja :) )

Olvass könyveket, magazinokat.

Kívánom, hogy minnél hamarabb meggyógyulj és légy erős mindig, és ami a legfontosabb MOSOLYOGJ! :)

2014. nov. 8. 11:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :))
2014. nov. 8. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Szegénykém! :(

Hallgass zenét, nézz sorozatokat/filmeket, csinálj kreatív dolgokat, a barátaiddal pedig tarthatod a kapcsolatot az interneten. Tanulhatsz hobbiból is, pl. nyelveket.

2014. nov. 8. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

- forgass filmet otthon

- rajzolj

- tanulj nyelvet

- varrj valamit

- fűzz gyöngyöt

- írj valami történetet

Meddig nem mehetsz suliba?

2014. nov. 8. 22:10
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Elméletileg jövő szeptemberben mehetek suliba. Már nagyon várom :))

2014. nov. 8. 23:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Óh, sajnálom :( Megkérdezhetem mi a baj? Mert ha olyan akkor sportolhatsz is valamit
2014. nov. 9. 12:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Kötés, hímzés, nzelvtanulás.

Jobbulást

2014. nov. 13. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Tanulj valamit hangszeren. Tanulj gitározni vagy valami billentyűsön. Elviszi az időt és szórakoztat is.
2014. nov. 27. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nemrég költöztem másik országba, nem hozhattam magammal a fél szobámat. Barátaim itt nincsenek, nem járok sehova, ide sem jár senki, és mivel kiderült, hogy kismama vagyok, így már dolgozni sem tudok elmenni, nem tudok szert tenni ismerősökre.

Rengeteget szenvedtem az unalom miatt, és ráadásul olyan típus vagyok aki pár nap alatt meg tud unni 1-1 elfoglaltságot.

De pl. én sokat rejtvényeztem, festettem, olvastam.

Karácsony előtt bújtam a netet, hogy milyen otthon elkészíthető dekorációkat tudnék csinálni, most már lassan itt a tavasz, már kattog az agyam, hogy tudnám még vidámabbá tenni a szobát.

Időközben lett egy kiskutyánk, az is le tud ám foglalni elég rendesen.

Az előttem szólok is nagyon sok jó dolgot írtak, válogass! :)

Gyógyulj meg minél hamarabb! Kitartás! ;)

2015. febr. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!