Mit csináljak napközben?
14 éves lány vagyok, nem járok iskolába. Itthon vagyok egész nap, nem mehetek sehova és hozzá sem nagyon jöhetnek. Elkezdtem kirakózni de meguntam. Néha tanulok, olvasok. Mit csinálhatnék? A gépezés, tévézés már unalmas. Légyszi olyat írjatok amit egyedül és bent a lakásban lehet csinálni.
U.i: Még mielőtt valaki letámadna ORVOSI UTASÍTÁSRA nem járok iskolába.
Rajzolj, fűzz gyöngyökből ékszereket, állatkákat. Rengeteg dolgok lehet dekupázzsal elkészíteni. :) Írj történeteket vagy akár egy "könyvet" amit te találsz ki. (akár számítógépen vagy füzetbe, bár szerintem gépen jobb mert gyorsabb és a hibákat is kijavítja :) )
Olvass könyveket, magazinokat.
Kívánom, hogy minnél hamarabb meggyógyulj és légy erős mindig, és ami a legfontosabb MOSOLYOGJ! :)
Szegénykém! :(
Hallgass zenét, nézz sorozatokat/filmeket, csinálj kreatív dolgokat, a barátaiddal pedig tarthatod a kapcsolatot az interneten. Tanulhatsz hobbiból is, pl. nyelveket.
- forgass filmet otthon
- rajzolj
- tanulj nyelvet
- varrj valamit
- fűzz gyöngyöt
- írj valami történetet
Meddig nem mehetsz suliba?
Köszönöm szépen :)
Elméletileg jövő szeptemberben mehetek suliba. Már nagyon várom :))
Kötés, hímzés, nzelvtanulás.
Jobbulást
Én nemrég költöztem másik országba, nem hozhattam magammal a fél szobámat. Barátaim itt nincsenek, nem járok sehova, ide sem jár senki, és mivel kiderült, hogy kismama vagyok, így már dolgozni sem tudok elmenni, nem tudok szert tenni ismerősökre.
Rengeteget szenvedtem az unalom miatt, és ráadásul olyan típus vagyok aki pár nap alatt meg tud unni 1-1 elfoglaltságot.
De pl. én sokat rejtvényeztem, festettem, olvastam.
Karácsony előtt bújtam a netet, hogy milyen otthon elkészíthető dekorációkat tudnék csinálni, most már lassan itt a tavasz, már kattog az agyam, hogy tudnám még vidámabbá tenni a szobát.
Időközben lett egy kiskutyánk, az is le tud ám foglalni elég rendesen.
Az előttem szólok is nagyon sok jó dolgot írtak, válogass! :)
Gyógyulj meg minél hamarabb! Kitartás! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!