Mi lehet az oka annak, hogy 8 hos babam egyik pillanatrol a masikra nem hajlando napközben aludni?
Ja és annyit még gyors leírnék, hogy ezt ne hagyd annyiban.... Barátnőm az ennyi idős lányára ráhagyta, hogy oké, az ő kislánya nem akar aludni, akkor ő nem erőltetni... 1 évesen már annyira nem bírt vele, hogy az orvos és a védőnő is azt ajánlotta hogy mindenképpen szoktassa vissza az alvásra mert ez így nem lesz jó... mellesleg lecseszték hogy miért nem erőltette rá a kislányra az alvást.
Az én véleményem annyi volt erről, hogy igenis kell aludnia egy ekkora babának, igenis erőltetni kell, nem a kisgyerek dönti el hogy mit akar, hanem az anya. Mi vagyunk a szülők, mi vagyunk a felelősök értük, nekünk kell őket irányítani hogy később tudják hogy mi a normális.
Szóval ne hagyd rá, most jött rá hogy van saját akarata is, mindenképp kell aludnia legalább egyszer, magad miatt is.
Én sem bírnám ki a napot ha nem aludna másfél éves kisfiam, sőt, ha csak egy órát alszik én is nagyon kivagyok bukva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!