3-4 hónapos babátok mikor és mennyit alszik napközben? Éjszaka? Mikor és mennyit eszik?
Szóval hogy néz ki a napotok? A hozzátáplálást megkezdte már valaki? Tapasztalatok?
Mi fél8-kor fürdünk, utána eszik egy olyan 180ml-t és jó esetben mire megeszi már alszik is fél6-ig, majd eszik egy 160ml-t és visszaalszik kb. fél8-ig. 9 körül megint eszik 160-at és alszik 1 órát, néha másfelet. 12-13 között újra eszik 160-at és alszik egy hosszabbat, ami sokszor azt jelenti, hogy szinte átalussza a 2 etetés közti időt vagy előtte kel egy félórával. Azaz alszik egy 2-3 órát. Utána 4 körül eszik 160-at és már nem alszik a fürdetés utánig, amikor ugye eszik 180-at, ahogy írtam az elején. Az a bajom, hogy ilyenkor jó sokat alszik, de ha hamarabb kel is nyűgös, visszaalszik, tehát itt kel neki ez a hosszú alvás. Utána nyűgös, álmos ő már fél7, 7 felé, de akkor meg már nem akarom hagyni aludni, mert akkor nem alszik el csak 10-11 körül. (tegnap is ez volt, de ugyanúgy kel fél6-kor) Nálatok hogy van? Eddig anyatejes volt, de a napokban álltunk át tápszerre, mert nagyon kevés lett a tejem és migrénes vagyok, elég sok gyógyszert kellett bevennem, csak fejtem és ez nem tett jót a szoptatásnak. :( De bogyó nélkül már nem bírtam, már a férjem szólt rám, hogy vegyem be, mert rossz nézni a szenvedésem.
Hozzátáplálást mi még nem kezdtük el, de így el fogom 4 hónap után, mert csak tápszer van már. :( Ami tejcsit lefejek már nagyon kevés, lefagyasztom és jó lesz főzinek, vagy pépekhez.
16 hetesek vagyunk
14 hetes, anyatejes.
fél 9-kor fürdik, utána szopizik, utána 22.00-07.00 között alszik, éjjel nem ébred.
Reggel jó esetben 9.00-9.45 között alszik rossz esetben egész délelőtt nem alszik. Ilyenkor délután még nehezebben alszik el, de azért elalszik egy órara - jó esetben. Legrosszabb esetben egész nap nem alszik és akkor este 7 körül kidől egy órára fürdés előtt.
Tehát jobb napokon 2-3 órát alszik napközben, rossz napokon 1 órát.
A többség rossz nap :)
600 ml körül eszik, napi 6-szor, de mint írtam anyatejes.
4 hónapos, anyatejes.
Éjszaka 12 órát alszik, közben kétszer vagy háromszor kel.
Napközben max 30 perceket alszik, háromszor vagy négyszer.
Hozzátáplálni 6 hós korától fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!