Mennyit alszik napközben és éjszaka a 15 hónap körüli babátok?
Napkozben 1-3 ora kozott aludt eddig, ez valtozo nala mennyire faradt. :-). De atlagban 1,5 ora szokott lenni.
Este 8-9 kozott megy aludni es 7-8 kozott kel reggel. Egyszer alszik egy nap mar jo ideje. :-)
Nalunk ugyanaz van mint nalatok, :-) szerintem ne is foglalkozz vele tok normalis ahogy alszik a gyerkocod. Nekem a vedono is mondta h teljesen jo ahogx alszik a lanyom.
Szerintem is normális. A fiam pont 15 hónapos, nappal egyszer alszik 1,5-3 óra közti mennyiséget. Nem tudom, mitől függ.
Este viszonylag korán alszik (most pl már alszik), de 8-fél9-kor mindenképp, reggel viszont korán kel. Jobb esetben 6-kor, de van, hogy már 5-kor fent van. Hiába fektetem le később este, a kelés nem változik, szóval ő ilyen. Neki is megvan a 10óra éjszaka.
Mivel korán kel, ő sem bírja fél12-nél tovább, néha az ebéd is csúszik emiatt. Este 8-kor meg általában álmos. Szerintem nincs ezzel baj.
Ja, és teljesen magától állt át egy alvásra, kényszeríteni sem tudom kettőre. Ez a saját ritmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!