Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Éhség hányinger érzettel...

Éhség hányinger érzettel reggelente illetve néha napközben kb a 3.5hét körül lehet a terhesség jele?

Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
ha magas a hő az lehet, de akkor is reggel tanácsos megmérni, egyből ébredés után, mivel a nap közben ért ingerek kihatnak a testhőre. ez igy önmagában kevésnek tűnik, mikor kellene megjonnie, vedekeztek?
2014. nov. 1. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk.most vagyok a 23.napon.a reggeli hőm nem esett vissza
2014. nov. 1. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még túl korai. Nekem kb. 7. héttől volt hányingerem, 8-14. hétig hánytam elég sokat(napi szinten, volt, hogy többször), alig ettem, 3 kg-ot fogytam, szóval elég rossz volt ez az időszak. De még az elején nem éreztem semmit sem a hányingerből.
2014. nov. 1. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen..én is korainak tartanám még de talán most a kivétel erősiti a szabályt :)
2014. nov. 1. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
A nagyon hànyós válaszoló vagyok. Erős éhségérzetem (olyan, amit sem az előtt, sem azóta nem éreztem) viszont màr a 4. héttől volt, igaz csak 1-2 hétig, utána jött a hányós időszak, ami elég erős szagérzèkenységgel párosult. Olyan ételeket nem tudtam megenni, amelyeket egyébként nagyon szeretek, de akkor szinte semmilyen ételre nem tudtam ránézni.
2014. nov. 1. 22:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom...de ilyet még soha nem éreztem.nem is nagyon tudnám leírni vagy megmagyarázni az érzést.nagyon fura
2014. nov. 1. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Még nem lehet olyan magas a hormonszinted, h ezeket érezd.
2014. nov. 2. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!