Mit csináljak napközben?
14 éves lány vagyok, nem járok iskolába. Itthon vagyok egész nap, nem mehetek sehova és hozzá sem nagyon jöhetnek. Elkezdtem kirakózni de meguntam. Néha tanulok, olvasok. Mit csinálhatnék? A gépezés, tévézés már unalmas. Légyszi olyat írjatok amit egyedül és bent a lakásban lehet csinálni.
U.i: Még mielőtt valaki letámadna ORVOSI UTASÍTÁSRA nem járok iskolába.
Tartalmas filmeket tudok ajánlani, a az Apu azért iszik, mert te sírsz, Sznobjektív sorozatok.
Donnie Darko
Fight Club
V for Vendetta
Cracks
Womb
Let me in
Byzantium
Penny Dreadful
Doctor Who az új részek
Remember Me
Into the Wild
Ezek épülésedre fognak szolgálni :) nem agy pusztító baromságok.
Olvass, írj esetleg, csinálj vlogot, bármilyen videót youtubera, blogot.
Kezdj el dotázni, infinite időtöltés, nem unatkozol többé :D
Amúgy... olvass JÓ könyveket, elmegy velük egy nap úgy hogy észre se veszed... Nézz filmeket/sorozatokat/animéket, rajzolj, hallgass zenét, stb stb :D
20L
Szabad tudni miért nem jársz suliba? Csak mert nekem a kérdésedből úgy jön le, hogy sosem jársz.
Amúgy én tuti olvasnék, meg főznék mindig újdonságokat. Én ezeket szoktam csinálni a szabadnapjaimon.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Sok jó tippet kaptam :))
Utoljára májusban voltam suliba, mert rákos vagyok. A kórházba is "izgalmasabb" mert ott vannak más gyerekek és az orvosok is és tudok velük beszélgetni.
Sajnálom, hogy beteg vagy, de kitartás. Fiatal, erős vagy, nem lesz itt semmi gond :)
Ha ilyenen mész keresztül főleg jó dolog lenne a vlog, csak leülsz a kamera elé és elmondsz bármit ami eszedbe jut, amiken keresztül mentél.
Biztos sok támogatást kapnál másoktól, kicsit kinyílna a világ számodra.
Valamilyen kézműveskedés.
Az enyémek szeretik a kis gumikból karkötőket csinálni, illetve már állatfigurákat is tudnak. A youtube-on vannak oktatófilmek.
Horgolás, decoupage-olás, makramé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!