Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik döntésem lenne a jobb...

Melyik döntésem lenne a jobb a 9 és 13 éves gyermekeim számára?

Figyelt kérdés

Költözés előtt állunk. Nagy törés lenne nekik ha új iskolába íratnám őket? Ők nagyon ellenzik az új sulit de én szeretném őket kiszakítani ebből a környezetből mert borzasztó rossz,gyenge iskola ez ahová most járnak és azt gondoltam,hogy ha már költözünk akkor jobb helyre is mehetnénk...Szeretném ha "erősebb" suliba tanulnának,ugyanakkor félek hogy a 7.-ikes gyerekem még rosszabb jegyeket hozna az "erősebb" suliból,mivel itt sincsenek jó jegyei.

Nagy törés lenne nekik ennyi váltás?(új lakóhely, új suli, új barátok...)

2010. jan. 27. 08:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak írom:

Budapesten belül másik kerületbe mennénk.Közel lenne a mostani suli és a haverok is de persze minden nap nem találkozhatnának.

Te év közben váltottál iskolát vagy befejezted az aktuális évfolyamot?

Köszönöm

2010. jan. 30. 08:25
 12/13 anonim ***** válasza:
szia! hetedikest erre az egy évre már nincs sok értelme, de a kicsit átvinném! nagyon sokat számít, hogy milyen alapokkal felvételizik majd középiskolába, és ha a mostani helyen nem jó a színvonal, szerintem ne habozz!
2010. febr. 1. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok

5. után mentünk pestre és már majdnem két év itt vagyunk de hiányoznak a haverok

2010. febr. 4. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!