Sajnos adot helyzetekben már automatikusan jön de ez föként baráti társaságban ,anyuék elött is olykor olykor becsuszik csak nekem is egyikaz h a felénél eszembe jut ,hogyhát "hoppá" de ha éppen nemis akkor anyuék emlékeztetnek rá és ez nemis tudom ,hogyan jön mert bár veszekedés közben van mikor anyuék is "elengedik" magukat de javarészt nem hallom öket szoval..ez a környezet van aki szerencsére nem fokékony az ilyen dolgokra van akiben már jobban megragad
2010. jan. 28. 17:39
22/35 anonim válasza:
A baratom azt szokta mondani hogy a budos turoba.
2010. jan. 28. 22:04
23/35 anonim válasza:
Itthon azt szoktam mondani, hogy basszus, basszuskulcs, francba stb., meg hogy szar :D ez a legcsúnyább :D
A suliban azért csúnyábban beszélek egy-két b*zdmeg a k*rva anyád is elhagyja a számat... :D De nem jellemző rám, hogy folyton csúnyán beszélek, igyekszem nem csinálni, mert lány vagyok.
2010. jan. 28. 22:40
24/35 anonim válasza:
Előtted semmikép se engedd!, egyrészt tisztelet, másrészt nem fog annyira a saját körében sem :)
2010. jan. 29. 14:17
25/35 anonim válasza:
Én már nem vagyok fiatal és teljesen odavagyok, hogy miket olvasok itt Tőletek! Ettől menőbbek vagytok?! "otthon nem, de a suliban igen"....miért? Ott már lealacsonyodhatsz a többihez? És ha majd férjet fogsz keresni és ilyen trágárul fog veled beszélni, ne adj isten még jól elpüföl, akkor majd mit szólsz?
De tudjátok mit? Nem Ti vagytok a hibásak, hanem akik közt éltek - a szülök, a barátok, osztálytársak és így tovább. Sajnállak Titeket, hogy nincs PÉLDAKÉPETEK, vagyis van, de az sajnos csak a trágárság:( Gondolkodjatok!!! Légy Te az első, aki soha többé nem káromkodik, és légy Te a példakép!
2010. jan. 29. 20:07
26/35 anonim válasza:
Itt nem a menöségen van a hangsúly, én pl nem azért szoktam mint már mondtam olykor olykor csúnyábban beszélni mert az mien vagány mert annak más útja is lehetne ha már fel akarnám hivni magara a figyelmet.. hanem mert ez valahogy a feszültebb helyzetekben elöjön ,és az meg ,hogy ha férjem lesz mi lesz hát bár még elég messze van mivel 16 éves(L) vagyok de biztos vagyok benne ,hogy megnézem ,hogy kihezkötöm az életem!És nem tartom valószinűnek ,hogy azon kivül ,hogy veszekedéskor mivel minden normális kapcsolatban megtalálható az ,hogy néhány erösebb szót "egymásfejéhez vágunk" talán.. és ezt tartom a maximumnak.. azt meg alap semmiféleképpen nem ,h mégössze is verekedjünk azért neharagudj de az emberek többsége észreveszi ,ha agresszivabb valaki (persze ez késöbb is elöjöhet ..de én nem jutok el odáig)
2010. jan. 30. 13:39
27/35 anonim válasza:
Szerintem a csúnya beszéddel mindenki önmagág minősíti. Nem azt mondom, hogy nekem még életemben nem csúszott ki egy trágár kifejezés a számon, de szerintem nincs annál undorítóbb ha valaki így beszél. Ráadásul minden ok nélkül, főleg lányoknál. Meg ha az ember ideges miért nem tudja azt mondani, hogy a francba ha már mindenképp mondani kell valamit. És létezik más mód is az idegsség levezetéséshez. Az meg hogy a környezettől függ, szerintem baromság mert ha valaki értelmes akkor az mondjuk egyrészt nem kerül ilyen társaságba mert rendes barátokat szerez, másrészt meg az én sulimban is így beszélnek és ettől még én nem vagyok ilyen. És tényleg más anyját szidni egyszerűen közönséges. L/13
2010. jan. 30. 19:34
28/35 anonim válasza:
Otthon nem de a suliban igen? Ha már így akarsz beszélni, ami undorító divathülyeség, akkor vállad és ne sunyiban...-.-"L/13 voltam
2010. jan. 30. 19:37
29/35 anonim válasza:
Annyira furcsa, ittho egyáltalán nem beszéle csúnyán de a suliba jön belőlem rendesen ^^
és ez az utóbbi időben van. Egyébként már egyre ritkábban, ugyhogy kinőjjük nyugi;)
2010. jan. 30. 22:59
30/35 anonim válasza:
Nem szoktam káromkodni,szerintem elég primitív aki csak nemiszervekkel és testnedvekkel tudja magát kifejezni :D Viszont van egy kifejezés - a k ö cs ö g ö s k ö d é s - amit a szüleim előtt is használok,és sosem szóltak rám,nálam ez a szemétkedés erősített kifejezése. Amúgy ha rám szólnának se nagyon érdekelne,apám úgy káromkodik mint egy kocsis,sőt,anyám is el szokott engedni néha egy-egy "menjetek a p i c s á b a"-t xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!