Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megérné elkezdeni?

Megérné elkezdeni?

Figyelt kérdés
Itt a szünet, szeretném valamivel elfoglalni magam. Itthon van egy csomó könyv, amiket neten nem találok meg, vagy nem ingyen van fennt. Régen nagyon akartam valamiről blogot/honlapot írni, viszont nem volt ötletem. Arra gondoltam, hogy a könyveimet rövidebb részekre bontom, és leírom a blogomban. Szerintetek nem hülyeség? Igazából csak az idő eltöltése miatt csiálnám, nem baj, ha nem olvasnák. Nagyon gáz, vagy felesleges lenne szerintetek? Nem akarok tömegblogot, mint minden tini. Ha van valami ötlet, szívesen átgondolom! Köszi :)

2014. okt. 27. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
próbáld ki, aztán majd elválik, bejön e a dolog :)
2014. okt. 27. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ha jól értem van egy csomó nyomtatott könyved amit be akarsz gépelni? irtó nagy munka lenne, 1 könyv is hónapokig tartani

a szerzői jogi problémákról nem is beszélve

2014. okt. 28. 02:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon komoly jogi gondokat is vonhat maga után, szóval ne csináld...

Inkább írj magadról, az életedről, a véleményedről blogot.

2014. okt. 28. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Inkább olvasd el a könyveket, és ha írni akarsz, írj róluk véleményt.
2014. okt. 28. 09:00
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Menj el és szerezz magad élményeket, ne más által leírtakat írd le újra.
2014. okt. 28. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináld. Mint ahogy már írták, ebből problémád adódhat.
2014. okt. 28. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én jobbat ajánlok! :) Lehet valóban könyves - blog, csak kicsit más formátumban. Olvasd el a könyveket, és írj róla, hosszan véleményt / ajánlót. Hidd el, az ilyeneknek van nézettsége. :)
2014. okt. 29. 00:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahogy már előttem is írták, valószínű elmeszelnek érte, szóval inkább ne!
2014. okt. 30. 01:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Mielőtt megtennéd, át kell gondolnod, "unaloműződ" milyen előnyökkel/hátrányokkal járna neked és másoknak.

Előny:

- neked:

-- hasznosabban töltenéd idődet, mint kocsmában;

-- netán segítenél másoknak, hogy ingyen jussanak fizetős szolgáltatáshoz;

- másoknak:

-- ingyen jutnának olyan dologhoz, amihez nélküled csak pénzért.

Hátrány:

- neked:

-- anélkül lopnád el más(ok) szellemi termékét, hogy neked anyagi hasznod lenne belőle;

-- nem kellően promottált blogodra csak "véletlen" találattal lehetne eljutni, kellően promottáltadra viszont a (szellemi) termék tulajdonosa is egyszerűen eljutna, a lopás ténye rögtön kiderülne;

-- a fenti miatt (több) büntetőjogi- és polgári perben lennél vádlott, illetve alperes.

.

A lehetséges és igen valószinűen bekövetkező hátrányaid jóval nagyobbak, mint az a tudat: van egy (alig, vagy egyáltalán) nem ismert blogom!

2014. nov. 16. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!