Szerintetek így megérné elkezdeni modellkedni? 167cm és 48-49 kg képet üzenetben küldök!
Modellnek alacsony vagy! Így nem kellesz NORMÁLIS, nem lehúzó ügynökségnek!
Ha még "van benned pár centi", reménykedhetsz. Ha nincs, inkább felejtsd el!
Na igen, sok ügynökség ezt csinálja, kihasználja, hogy sok hiú és beképzelt tini van az utcán. Leszólítják őket, beetetik, miközben ránézésre megmondja egy hozzáértő, hogy az életben nem lesz modell, aztán a végén közlik az árát. Persze a célcsoport még be is fizeti, és pofára esik, hogy úgy se lesz modell, mert nincs neki munka. :D
Ha leszólítottak, gondolom már nem gyerekmodellnek akarnak, szóval látatlanban is megmondom, hogy semmi esélyed modellkedni. Túl alacsony vagy hozzá. Ettől függetlenül persze biztos csinos és szép vagy, de csak le akartak húzni, legyél náluk okosabb és ne dőlj be!
(Egyébként van, ahol nem kérnek pénzt. Sőt, még az ilyen leszólítós ügynökségek között is. De csak azoknak, akikben TÉNYLEG van potenciál, és el tudják adni munkákra, ami sokszorosan visszahozza nekik az árat.)
Remélem nem tapostam nagyon a lelkedbe, de ez már csak így megy.
Én fotós vagyok és ismerem az említett ügynökséget. Már sok éve változó cégnév alatt csinálják ezt. Minden lányt leszólítanak és bebúgatnak. Az, hogy ők leszólítottak semmit sem jelent. Az utcán, tereken, iskoláknál, metrónál szórólapozó idénymunkások tukmálják ezt a baromságot.
Jobbára a beszélgetéskor megjelenik egy "ügynök" is aki nemzetközi modellkarriert ígér.
A valóságban egy lemezszekrénybe kerülnek a képek. A pénzt elteszik és ennyi.
Az is hülye aki ezeknek fizet. Amúgy sok ezer átvert ember van már. Szerződést nem viheted haza elolvasni. Ott helyben kell dönteni. :-)
Ugye nem dőltél be nekik??? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!