Anya miért nem engedi, hogy igyak?
A fiatalokkal az a baj, hogy mindig minden azonnal kell nekik. Nem tudják kivárni az idejüket. Tudom, én is voltam fiatal.
A piával meg az a baj, hogy a fiatal, fejlődésben evő szervezet sokkal hajlamosabb rákapni, mint egy felnőtt. Tudom, mert én is voltam masszív piás, és én is egy pohár itallal kezdtem. Mondjuk, nekem nem voltak szüleim, akik megálljt parancsoltak volna. Örülj neki, kérdező, hogy van, aki figyel rád, és fogadd meg a tanácsait.
még szép,hogy nem engedi!
nagyon le leszek pontozva,de nem érdekel.igen,én is 14 éves vagyok.előfordult,hogy túl sokat ittam egy bulin,rosszul is voltam rendesen.(a buli nem egy füstös diszkót jelent,ottalvós bulin voltam barátnőmnél,heccből csináltuk)
másnap mindent elmondtam itthon,kaptam is érte az ívet rendesen,büntetések,nem mehettem sehova,telefonmegvonás,és társai.de tudom,hogy igazuk volt.kifejezetten szégyellem magam emiatt,nincs is undorítóbb,mint egy részeg lány,pláne,ha egy kislányról van szó.mert nincs mit szépíteni,azok vagyunk.
mennyi szenteskedő
simán isznak a gyerekek 14 évesen
kérdező, egyezz ki anyukáddal, és ha iszol is alkoholt, módjával
ott aludni meg jó, nem kell éjjel egyedül mászkálni, anyukádnak sem kell érted mennie
anyukád szokott inni alkoholt?
nem csak a maai gyerekek isznak
ha mindenki megkérdezné a szüleit hogy a baráti körükben hány évesen ittak először alkoholt lenne nagy csodálkozás
Szenteskedő?
Persze aki éretten és felelősségteljesen gondolkodik neveli a gyerekét az szenteskedő,az mutatja mennyire éretlen kis kölykök vagytok,szánalmas a mai tini társadalom tisztelet néhány kkivételnek
"ha mindenki megkérdezné a szüleit hogy a baráti körükben hány évesen ittak először alkoholt lenne nagy csodálkozás"
Nem kell megkérdeznem a szüleimet, apám is korán kezdte, alkoholista is a mai napig!
Anyukámnak szerencsére több esze volt, ő nem lett alkoholista.
És nem is kell szülőkig elmenni, 27 éves vagyok, már szülő vagyok jó magam is, és igen, 14 évesen ittam először alkoholt, kipróbáltam, de ennyi. Legközelebb amikor alkoholt ittam, az 2-3 évvel később volt. És tudtam bulizni alkohol nélkül is.
És szerintem itt sokan félreértették a kérdezőt. Itt nem arról volt szó, hogy 14 évesen kipróbálta a kérdező az alkoholt, hanem ő rendesen úgy képzeli el már most a bulizást, hogy akkor hétvégén buli, iszunk pár pohárral. Vagyis rendszeresen szeretne majd inni és nem érti miért volt kiakadva a kedves anyukája. Szóval itt senki nem álszenteskedik, sokan kipróbáltuk 14 évesen az alkoholt. De nem abból állt onnantól fogva a bulizásunk, hogy alap volt a pia. Ez a nem mindegy!
Egyszer élünk,meg mikor kezdjük el..
Nos igen egyszer élsz te nagyokos,végülis lehetsz drogos alkoholista,ha a szüleid tojnak rád,neked meg csak arra van eszed,hogy igyál..
nem csak 14 és 30 éves ember van,a főiskolás évek a bulikról is szólnak,amúgy nem véletlenül nem lehet 18 év alatt hivatalosan alkoholt venni,egy gyerek szervezetére még rosszabb hatással van,szánalmas,hogy a buli a mai kölyköknek egyet jelent a piálással,cigizéssel,drogozással szexszel,tojáshéj a fenekükön és részegen fetrengenek ami megjegyzem semmilyen korban nem szép,csak hogy gyerekként ezerszer károsabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!