Joggal gúnyolnak az iskolában, azért, mert nincs mellem 12 évesen?
hali!! abszolút nem kell emiatt stresszelned! az én tapasztalaton szerint ugyanis aki tini korában nagyon jól néz ki, felnőtt korára "elvirágzik".. nálunk volt egy csaj, akit cikiztek, mert nem volt melle.. és most sokkal jobban néz ki, mint az, aki akkori menők.
meg.. volt, hogy egy csúfolójának a folyosón behorpadt a melltartója.. illetve a szivacs! :D az egész suli rajta nevetett :D
ne aggódj, egész biztosan egy nagyon szép nő leszel, nem kell siettetni, és nem kell erőltetni! eljön még a Te időd!! és ha nem lesznek nagy melleid, az sem baj.. sokaknak a kisebb jobban tetszik (nekem is) :)
21/f
13 éves vagyok és nekem sincs semmi... A legbosszantóbb, hogy az összes lánynak az évfolyamban van... Engem is csúfolnak miatta, és nagyon rosszul esik. Szerintem a mai gyerekek már általában előbb érnek mint régen.
Próbálj úgy öltözködni, hogy ne a melleden legyen a hangsúly pl. vegyél fel nagy fülbevalót, vagy vmi szép csizmát és talán elterelődik a figyelem a melleidről.
Az egyik bnőm mondta, hogy a jó fiúk nem a melleid alapján ítélnek.
fejeltsad el őket
legalább neked lesznek IGAZ barátaid, akik nem csak a melleid miatt haverkodnak veled
sok nagymellű csajnak azé van annyi barátja meg ismerőse me a 'melle vonzza őket'. de ezek rendszerint átevrik őket meg minden
szal nagyobb esélyel lesznek igazi barátaid is
és úgyis elkedz majd még nőni a melled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!