Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A szülök miért engedik, vagy...

A szülök miért engedik, vagy nem engedik meg 11-14 éves lányuknak, hogy sminkeljék magukat?

Figyelt kérdés
Én azzal értek egyet, hogy ilyen korban nem kéne magukat sminkelni a lányoknak.

2014. okt. 24. 14:16
1 2 3
 21/24 Viol3 válasza:
Én 12 vagyok. Úgy, hogy anyum tanár a sulinkban,én általában festem a körmöm. Szempillaspirálozni csak akkor szoktam, ha valahova megyünk stb de suliba sose. Igaz, előtte mindig meg kell kérdeznem de az esetek 90%-ban meg lett engedve.
2014. okt. 26. 22:36
 22/24 anonim ***** válasza:

En most vagyok 19 eves.:)

Emlekszem, altalanosban nem is sminkeltem magam, max. Szempillaspiral volt 7.-8. evvegen, de amugy nem hasznaltam semmit. Nem ereztem szukseget, meg 9.-dikben sem, aztan szepen lassan de elkezdtem. Ma mar azert kisminkelem magam, de szolidan.

2014. okt. 28. 15:23
 23/24 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem egy 11-14 éves még gyerek. Oké, kamasz, de még nagyon gyerek. Minek rontsa el a bőrét időnap előtt?

Most vagyok 17, 11 éves koromban ajakbalzsam volt az össz smink amit hordtam, azt is csak azért, mert mindig rágcsáltam az ajkam.:D Hetedikes voltam amikor az első szempillaspirálomat megvette anya, de azt is csak jeles alkalmakkor és sulibulikon használtam. Még most sem sminkelek mindennap, de ha igen az is nagyon kevés: szempillaspirál, ajakbalzsam (még mindig szeretem:D) és korrektor.

Körömfestést én már 11 éves korban is engedném, mert azzal nincs baj.

2014. okt. 28. 16:24
 24/24 anonim válasza:
Én bőrgyógyász vagyok és tudom, hogy mivel jár, ha minden nap sminkelné magát. A körömlakkot iskolaidőn kívül megengedem, de a sminket nem, maximum szájfényt vagy rúzst alkalmanként.
2014. dec. 23. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!