Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők vélemény?

Szülők vélemény?

Figyelt kérdés

Szeretném megtudni hogy egyes szülőknél melyik az a kor hogy elfogadjátok hogy megtörtént a gyermeketeknél az első s*x. Vagy nem akadnátok ki annyira hogy terhes hány év az 17? 18? Nem úgy mint ha pl 14 éves lenne.

A lányom 14 és felment az egyik fiú barátjához es a fiú szülei tipikus olyanok hogy elmennek otthonról hogy ne zavarják őket. Én meg félek hogy csinálnak olyat amit nemkéne.. nem úgy ismerem a lányom hogy lefeküdne de nagyon szoros kapcsolatba kerülnének.. a fiú a lányomat tökéletesnek tartja testileg es belsőleg mindenhogy. A lányom meg szereti hogy ilyen aranyos stb. Érzem hogy ők olyat csinálnak ami még kicsit korai. (Ez az első hogy felment hozzájuk).

42/N

2014. okt. 24. 12:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

14 évesen még pasizni is nagyon korai. nem engedném, hogy kettesben legyen fiúkkal a helyedben. ebben a korban még nagyon befolyásolhatóak a lányok, és egy kis kedveskedés elég ahhoz, hogy megtörténjen a baj.

17-18 évesen más, akkor már felelősségteljesebbek, de a 14 az még nagyon fiatal. még gyerek nagyon.

2014. okt. 24. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
65%

Az, hoyg egy felnött/szülö szerint minkor elfogadott az elsö szex, teljesen lényegtelen, a fiatalok nem ehhez igazodnak, meg sokat csak belesodródnak.

De ha te rendesen felvilágosítottad a gyerekedet, akkor nem lesz "véletlen" terhes, mert ö ragaszkodik a védekezéshez. Éppen ezért nem árt, ha van nála óvszer, ha csak akár milyen kis esélyes is van annak, hogy szexre sor kerülhet - házibuli, együttjárás, ottalvás, stb.

Ugyanis ha rendesen védekeznek, akkor nem lehet terhes egy lány. (Tudom, jönnek majd, hogy semmi sem 100%-os módszer, de csak azért nem, mert nem korrekt módon használják. Nyugat-Európának érdekes módon védekezés MELLETT nem lesz terhes egetlen tini sem, csak akkor ha nem használtak semmit.)

2014. okt. 24. 12:59
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
14 évesen nem engedném, hogy a lányom fiúkhoz járkáljon fel, főleg, hogy szülők nincsenek otthon, de a te gyereked, te dolgod. A védekezésről azért beszélgess el vele.
2014. okt. 24. 13:14
 4/12 A kérdező kommentje:
A fiú szülei adtak neki csak úgy kotont még régebben a fiú soha nem használta de nem olyan hogy azt csinálnák csak nagxon közel lennének egymáshoz köszönöm a válaszokat jöhetnek még.
2014. okt. 24. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Ha eltiltod a sractol azzal csak az ellenkezöjet erheted el, talalekonyak a kamaszok, mi is megoldottuk, igaz, nem 14 voltam, hanem 19.

Egy 14 eves mar tud önalloan gondolkozni, es dönteni is, ami nem azt jelenti, hogy jol dönt. En biznek az itelökepessegeben, de ha eddig nem tetted, mindenkeppen beszelj vele erröl. Inkabb legyen naluk gumi, minthogy teherbeessen, de meg tenyleg nagyon korai szexualis eletet elnie.

Mondd el neki, hogy nemcsak a teherbeeses miatt fontos, hogy csak kesöbb szexeljen, hanem azert is, mert ha tul koran teszi, akkor sajat magaval szur ki, es ez kesöbb hosszu ideig hatassal lehet ra. Ezt nyugodt hangon mondd, ne riogataskepp, es azt is tedd hozza, hogy ez nem azt jelenti, hogy ne szexeljen, mert jo dolog az, de csak egy bizonyos kor utan lesz jo:)

2014. okt. 24. 15:58
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Hát én gratulálok annak a szülőnek, aki simán felengedi a 14 éves lányát egy fiú lakására, miközben tisztában van vele, hogy kettesben vannak. Ha csak barátkoznának, a szülők nem lépnének le onnan. Prostinak neveled a gyerekedet?
2014. okt. 24. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:
52%

Már miért lenne valaki azért pros.ti mert 14évesen barátja van? Nekem is van, és én is voltám már ugy náluk hogy csak ketten voltunk a lakásban. De mágsem jutottunk csókolózásnál tovább...

De minden a nevelésen mulik..(én egy megyeszékhelyen élek-szóval egész nagy város) itt is vannak helyi "menők". Ami annyit tesz hogy a 12-13 éves kislányoknak 16-25 év közötti pasijuk van, és persze egy hónap járás után egyik sem szűz. A városban meg mesztelen kêpek keringenek róluk amit a pasijuk s*x közben csinált roluk, és ezt most HALÁLKOMOLYAN mondom.

Hogy a szüleik mit tudnak erről azt nem tudom, de mint irtam, MINDEN a nevelésen, na meg a gyerek eszén múlik...14L

2014. okt. 24. 20:00
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Drága 7-es:

"A lányom 14 és felment az egyik fiú barátjához"

Nem a barátja, hanem csak egy haverja... Azért ne mondd már, hogy 14 évesen az a normális, ha az ember bezárkózik egy házba kettesben valakivel, akivel még csak nem is járnak... A szülő meg simán hagyja... :)

2014. okt. 24. 20:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves kortól nem akadnék ki ha terhes lenne? Ez nem kor függvénye, akkortól ha már munkája van társa és fel tudják nevelni a gyereket.

Első szexet mikortól fogadnám el? Igazából 18 de ez túl irreális sajnos a mai világban így alapos elbeszélgetés után 16ot mondanék.

25/N

2014. okt. 25. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:
29%

Fél éve van barátom. A szüleink ismernek mindkettőnket. Nagyon gyakori az hogy amikor mi megyünk még a szülei dolgoznak,az öccse pedig suliban van.

És semmi olyan nem történik köztünk. Kajálunk. Felveszem a pólóját (mert kényelmesebb mint egész nap melltartóban lenni). Ő is félmeztelen néha. Segít az angolban.

Befekszünk az ágyba,tv-zünk.

Csókolózunk.

Ha bízol a lányodban, és ő is felelősségteljes. Ha nem szerelmesek, akkor semmi értelme nem lenne "megismerni egymás testét"... Majd ha komoly kapcsolata lesz és eltelik egy bizonyos idő. Akkor esetleg fokozottan megismerhetik egymást. Kimondom, pettingelhetnek.

2014. okt. 25. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!