Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért vesznek szülők kisállato...

Miért vesznek szülők kisállatot a gyereknek, ha nem foglalkozik vele úgyse?

Figyelt kérdés
Évekig én takarítottam, etettem a tesóm hörijét, meghalt a höri, erre most venni akarnak neki egy újat. Közöltem, hogy én nem szeretnék hörit, de hát "nem neked vesszük" a válasz. Pfff... mi a fenét lehet tenni? Tudom hogy ugyanaz lesz, ugyanúgy évekig megint egy hörcsögöt kell etetnem, takarítanom. Semmi kedvem hozzá, van 3 macskám, bőven elég nekem az is.
2014. okt. 16. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha így állnak hozzá, és megtehetik, akkor szerintem ne te etesd és tartsd tisztán, majd ha büdös lesz, akkor a szüleid is rá fognak jönni, hogy nem kellett volna. (Na jó, ha nem akarod éhen halasztani, etetni lehet, elég, ha nem takarítod...) Vagy rászólnak a tesódra, hogy gondoskodjon ő a hörcsögéről, vagy kénytelenek lesznek ők megcsinálni.
2014. okt. 16. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Ne csinald, Ez nem olyan bonyolult....
2014. okt. 16. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tudod, ki gondozná... jó, mondjuk én biztosan, mert nem bírnám elviselni, hogy szenved.

Ha viszont nincs kedved, ne csináld, és ha a tesód se, szülők se foglalkoznak vele, add el.

De én leordítanám a tesómat, amiért kihisztizi az állatkát.

2014. okt. 16. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk mondd el nekik ezt, amit leírtál ?
2014. okt. 17. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!