Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Nagyon hülye...

Mit tegyek? Nagyon hülye vagyok matekból.

Figyelt kérdés

Mindig 2-esekkel csúsztam át,max alsóban nem.Tavaly viszont megbuktattak,ezért most újra 9.-es vagyok,de most sem állok jól.

Egy matektanár korrepetál a suliban,aki tavaly is azt mondta hogy rajtam nem segítene az sem,mert nagyon nem megy(nyilván nem ilyen szavakkal).Magántanárra nincs pénzünk.

2014. okt. 20. 19:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Alázat gyerekek.... Alázat..... De majd az élet megtanítja...
2014. okt. 30. 07:37
 22/22 anonim válasza:

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.

jaj hagyjad már, Tom Benko sötét, mint az éjszaka. múltkor olvastam egy kérdést, ahol a kérdező megkérdezte, hogy van e olyan munka, ahol NEM ANNYIRA FONTOS a matek, erre leírta, hogy legyen kőműves vagy varrónő:)

de egyébként lerí róla, hogy mennyire frusztrált. feleslegesen magyarázol neki. arról nem beszélve, h elég rendesen csúsztat is.

a probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb ember ahhoz is ostoba, hogy megértse, mindenki más adottságokkal rendelkezik.

nekem amúgy van egy sejtésem: sztem pont azért ennyire idegbetegek és frusztráltak a matekosok, mert ők is tudják mélyen belül, hogy az átlagembernek semmi szüksége alapdolgokon és alapműveletekn kívül semmire. amit meg az iskolában matek címén tanítani, az pont alig fejleszti a logikát, és pont nem segít megérteni olyan dolgokat pl. hogy hitel. de hát a reál szakosok szeretnek csúsztatni, ahogy látom.

amúgy egyetértek veled, én is nagyon gyenge voltam matekból, évekig jártam matektanárhoz, így sikerült 2sel nagy nehezen leérettségiznem. az igazán dühítő az, hogy olyan felesleges baromságokkal kellett foglalkoznom, mint logaritmus meg a többi állatság, és elvett egy csomó időt pl, nyelvtanulás elől. mert szinte 90%-ban matekkal kellett foglalkoznom, hogy átmenjek.

egyébként meg lehet itt udvariaskodni, de tény, hogy a matekosok ( és reál szakosok) zöme nem a kiváló empatikus képességeikről és szociális érzékenységükről híresek, inkább a beszűkültségükről, ők amolyan érzés nélküli szakbarbár robotok jó nagy adag frusztrációval.

-

kérdező: sztem vhogy fel kell mentetned magad matek alól – bár leeht, h az is pénzbe kerül – semmi értelme kínlódni vele. ha újrakezdhetném, én mindenképpen ezt tenném.

2015. máj. 20. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!