Nagyon hülye vagyok matekból, mit csináljak?
Szilvás buktát, mert azt szeretem…
Én a helyedben megpróbálnék beszélni felsőbb évesek közül valakivel, aki jó matekból, hátha van köztük rendes, esetleg egy másik matektanárral a suliból (ez esetben a rendes lehet, pláne meg fog utálni). Másrészt a holnapután már közel van, próbáld megérteni az anyag minél nagyobb részét, hogy azért kihozd a maximumot a helyzetből, még ha az 5-ösre kevés is az esély. Egy 3-ast könnyebb kijavítani, mint egy 2-est.
Amúgy a rendes matektanárnak elvileg kötelessége lenne segíteni, még akkor is. ha utál.
Miért nem mehetsz matek korrep tanárhoz? Kb a diákok 70-80%-a oda jár, mert órán normál ember nem érti meg a matekot, csak a zsenik.
A 9.es anyag nehéz, de csak az általános iskolához mérve. Utána nagyon könnyű, egyszerű lesz a 9.es tananyag, mivel ennél már csak nehezebb, bonyolultabb feladatok fognak következni évről-évre.
A matektanárnak meg kötelessége lenne segíteni, mert ez a dolga, hogy tanítson, és segítsen a diáknak, ha nem érti az anyagot. Ez hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!