Az gáz ha sík hülye vagyok matekból?
Lehet, hogy többen nem fognak egy etérteni, sőt, legszívesebben téglával dobálnának azért amiért ilyet írok, de szerintem nincs olyan, hogy valaki sík hülye matekból, hanem csak egyszerűen az alapokat nem tanulta meg/nem tanították meg neki....
Én is így voltam vele, általánosban úgy gondoltam, hogy a matek nem olyan, mint pl a töri, hogy meg kell tanulni, suliban lemásoltam a házit és kész.
A gimiben meg kaptam sorra az 1eseket, mert nem tudtam semmit. Aztán kaptunk egy nagyon jó matek tanárnőt, és ő vezetett rá arra, hogy a matekot nem magolni kell, hanem akár spirál füzeteket teleírva gyakorolni a feladatokat. Nekem az érettségim is 5 ös lett és a fősulin is általában
jók lettek a vizsgáim.. Pedig soha nem goldoltam volna.
Nem tudom, hogy Te mennyi idős vagy, de általában vannak olyan feladatgyűjtemények, aminak van megoldása is, azzal nagyon sokat tudsz gyakorolni. Egy idő után rá fog állni az agyad!
Sok sikert, és ne add fel. Tudom, az egyém úgy hangzik, mint egy hülye sikertörténet... de próbáld meg, hogy sokat gyakorolsz és nagyon odafigyelsz!
Nyugi! többen is túlélték már! Én is!Javaslatom: érettségi előtt korrepetálj tanárral! Én átvészeltem ezzel a módszerrel,már nyugdíjas vagyok, de egyetemi diplomám és szakvizsgám van.
Üdv: "rotfusz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!