Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ennyire hülye...

Csak én vagyok ennyire hülye matekból?

Figyelt kérdés

Szinte kitűnő vagyok mindenből,kivéve a matekot,abból egy kettesért,de főleg egy hármasért nagyon meg kell szenvednem.Értelmes gyereknek gondolom magam,de egyszerűen semmit nem fogok fel,ha matematikáról van szó,és nem azért,mert nem akarom.Gondoltam már arra is,hogy diszkalkuliás vagyok,de anyám szerint csak bemesélem magamnak.Egyszerűen siralmas a tudásom ebből a tantárgyból,bele sem merek gondolni,mi lesz érettségin 2 év múlva.Külön tanárhoz is jártam,nem sok haszna volt.

Kérlek,nyugtassatok meg,hogy nem csak én vagyok így ezzel! :/

2011. szept. 26. 22:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

embere válogatja sokan durva magolással tudnak csak betanulni egy egy tantárgyat

én pl a történelemhez vagyok hülye még az olyan dolgokat se tudok megjegyezni ami tényleg érdekel

2011. szept. 26. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat: én is hülye vagyok a matekhoz. Még jó, hogy nem kellett érettségiznem belőle, inkább a pszichológiát választottam...
2011. szept. 26. 22:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Járjál jobb matektanárhoz. Hol laksz? Hátha tudunk ajánlani valakit...
2011. szept. 26. 22:39
 4/12 anonim ***** válasza:
én is ígyvagyok sajnos most 9. es vagyok nem mentek az egyenletek meg a többi meguktam nyáron halálra szenvedtem magam a tanulással matektanárhoz jártam már a fejét a falba verte hogy nemértettem meg az egyenletet nagyon koncentrálj neked is ezt javaslom énis ezt teszem de nehéz
2011. szept. 26. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Én meg történelemből vagyok hülye :S
2011. szept. 26. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, pénzügyminiszer, vagy egy Matolcsy kaliber simán lehetsz, ha elég sima a nyelved.
2011. szept. 26. 22:51
 7/12 anonim ***** válasza:
énis hülye voltam belölle, tanárhoz jártam úgy voltam 2-es, az érettségi is 2-es lett de csak azért mert nehéz volt meg nem tudtam mi az a forgástest, utánna mondták hogy henger, de mi úgy tanúltuk hogy forgáshenger, na itt veszítettem pontot, nagyon pipa voltam
2011. szept. 26. 22:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam, egyszerűen a hideg ráz, ha matekról van szó, pedig minden más tárgyban jó vagyok. Sőt, én még emelt matek szakon voltam gimiben, hát rémálom volt, én is úgy voltam 2-es, hogy tanárhoz jártam. Egyszer kaptam belőle 5-öst a 4 év alatt, de azt is véletlenül, mert felírtam a táblára a házit, amit előzőleg máséról másoltam :D Az érettségim 2-es lett belőle, 2 pont híján 3-as. Természetesen fősulira is olyan szakra mentem, aminek még távolról sincs köze a matekhoz. Egyszerűen vannak olyan emberek, akik genetikailag a matek ellen vannak kódolva, vagy nem tudom :D
2011. szept. 26. 23:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha nem vagy fogyatékos akkor röhögve megírod az érettségit kettesre...

Érettségin nem a 2-es meg a 3-as elérése a nehéz kb egyik tárgyból se.

2011. szept. 27. 00:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat :) Pedig tényleg igyekszem,de ha egyik nap meg is értek nagy nehezen valamit,szinte rögtön elfelejtem.Ráadásul holnap matek doga...előre félek..xD
2011. szept. 27. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!